Хороскоп

Дневен хороскоп: Везни – щастието е с Вас, Скорпион – финансови облаги

Луната е в Риби. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-ри в 3-и в 8.28 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелателни са операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с лимфните възли, раздвижвания на краката след изкълчване на глезените, както и на оплаквания в стомаха и жлъчката.

Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, баните на краката с топла вода. Нежелателни са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване и миене.

Хранене и диета: През целия ден се хранете често, но ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват по-активно движение, за да бъдат изразходени.

Цветове, носещи късмет: Синьо и морскосиньо.

Силни вибрации носи днешният ден. Можем да стигнем до успеха чрез действие. Целеустремени сме. Общуваме свободно, но често водим дълги и безсмислени разговори, които губят ценни минути от времето ни.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни доста благоприятен ден, в който заради движението на Луната в Риби е добре да изживеем, вслушвайки се в собствената си интуиция. Венера и Юпитер са в тригон. Аспектът дарява щастие, но при известни условия. Борете се както за своя собствен просперитет, така и за колективните интереси. При мнозина се очакват доходи, а сключването на сделки ще доведе до благоприятни резултати. В личния живот любовта и хармонията са гарантирани.

ОВЕН
Късметът е с вас
В сряда се налага тенденцията на сигурно и дългосрочно хармонизиране на взаимоотношенията както в личен, така и в делови план. Лесно решавате противоречията, като сега не сте толкова авторитарни и приемате чуждото мнение. Налага се да вземете едно важно служебно решение. Късметът и успехът са с вас, ще бъдете доволни от свършеното.
ТЕЛЕЦ
Повишен авторитет
И в сряда продължават тенденциите на засилено служебно темпо. Отново сте на педал и това ви изнервя. Не се притеснявайте, всяко действие и усилие от ваша страна си струват. Наградата идва с венец от успехи, които сте заслужили. Повишават се доходите ви, а и популярността ви сред колектива. Възможно е да ви потърсят за нова работа.
БЛИЗНАЦИ
Не давайте заем
В сряда се налага да бъдете малко по-умерени в изказванията си, за да не привлечете неприятни погледи върху себе си. На работното място се предоверявате. Гледайте по-скоро своите лични интереси, отколкото интересите на другите. Даването на заем днес може да се окаже лоша идея, тъй като няма да си върнете парите дълго време.
РАК
Поставете начало
В делово отношение сряда е великолепен ден. Среща ви с подходящите хора, от които зависи вашият служебен просперитет. В хармония сте с половинката си и със семейството. Радвайте се на това, което имате. В момента се нуждаете от подкрепа, за да поставите едно ново начало. Имате я. Поставете го смело, успехът ви е гарантиран.
ЛЪВ
Работете сами
За да изживеете благоприятно своя ден, би следвало да сте максимално активни. Не позволявайте друг да ви върши работата. Стремете се сами да свършите всичко належащо. Ще бъдете доволни от постигнатото. В личен план имате възможност да хармонизирате лесно някои пречупени взаимоотношения с близки, приятели или с половинката.
ДЕВА
Излъчвате доброта
При вас идва момент, в който промените и новостите започват да ви заливат малко по малко. Това е процес, започнал съвсем неотдавна, но продължаващ със силни темпове и в следващите дни. Намирате се в прекрасен момент. Чувствате спокойствие и удовлетворение от живота. Излъчвате доброта и я предавате на хората около себе си.
ВЕЗНИ
Интересни предложения
Очаква ви един благоприятен и силен ден от тази седмица. Венера е в прекрасна позиция и ви помага да разкриете своя собствен потенциал, като покажете на другите талантите, уменията и възможностите си. Ще спечелите, ако сте активни и търсите поле за изява. Днес получавате интересни предложения. Помислете върху тях, обмислете детайлите.
СКОРПИОН
Нови запознанства
Бъдете внимателни. Не слушате вътрешния си глас и това ще бъде причината да ви подведат хора, чието желание е да се възползват от вашите умения. Новите запознанства никак не са за предпочитане, въпреки че доста умело ги завързвате. Правете си сметка кого допускате в приятелските среди и близко до себе си. Изолирайте лицемерите.
СТРЕЛЕЦ
Поставете начало
Изживявате ден, в който сте добронамерени, отзивчиви и великодушни. Търсите и намирате хора, които притежават същите добродетели като вас, и с тях общувате най-лесно. Късметът ви е силен и би следвало да го използвате. Начало, което поставите днес, ще бъде със здрави основи и ще ви донесе очакваните резултати. Денят носи пари и стабилност.
КОЗИРОГ
Позитивен заряд
Денят, който предстои за вас, е благоприятен и доста позитивен. Не се отпускайте, а работете с максимална мощност за реализация на идеите си. Срещате хора, които са ви полезни, и с тяхна помощ ще постигнете някои от целите си. В личен план денят е зареден с позитивна енергия. Използвайте я, за да хармонизирате взаимоотношенията си.
ВОДОЛЕЙ
Важни прозрения
Не влизайте в чужди роли и не стойте зад маска. Няма да ви е трудно да бъдете себе си. Вие сте оригинални и неповторими и именно това привлича погледите на другите хора върху вас. Давайте си по малко време за самите себе си, в което, оставайки насаме, да разсъждавате за битието. Днес можете да стигнете до важни прозрения.
РИБИ
Ще бъдете оценени
Сряда е хубав ден, защото, след като вчера намерихте душевния мир, днес сте готови да се доказвате, за да получите положителна оценка в службата. Тя ви е важна, защото от дълго време не сте били поощрявани, а заслугите ви никак не бяха малки, поне в последните месеци. От днес нататък започват да валят отлични оценки.

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • България

Какво да купите за подарък за Деня на Майката?

Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…

преди 1 месец
  • Спонсорирани

Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Пазарувай от вкъщи бързо и удобно

Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Маркучи за въздух: Какво трябва да знаем и как да изберем?

Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…

преди 4 месеца
  • Спонсорирани

Обувки за детската градина: Осигурете комфорт и безопасност за вашето дете

Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…

преди 10 месеца
  • Спонсорирани

Защо да наемем компактна кола за краткосрочно пътуване

Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…

преди 10 месеца