Любопитно

Телец: Ще чуете добра новина

Луната преминава от Телец в Близнаци в 16.34 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 13-и в 14-и в 15.24 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: До 16.34 часа остават нежелани операциите в областта на щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, носоглътката, а след това – на белите дробове, бронхиалната система. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми на горните и долните дихателни пътища, зачервено гърло, бронхит.

Красота и външен вид: До 16.34 часа можете да боядисате косите си. Целият ден е благоприятен за подстригване на косите. Направете лечебните масажи преди обяд, а за следобеда отложете релаксиращите. Забранен е престоят в парна баня.

Хранене и диета:. Хапвайте по малко и начесто вкусна и питателна храна, но в малки количества. Пълнеем лесно, ако преяждаме. Не пренебрегвайте закуската, която е добре да бъде от овесени ядки, мюсли или сварено жито. Можете да си доставите неистово удоволствие, като хапнете само едно блокче шоколад. Малкото количество ще ви достави огромна наслада и засищане на глада.

Цветове, носещи късмет: Лилаво, оранжево, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15.24 часа.
Звездни аспекти за деня: Днес е един от дните с ниска активност. Завършете вече започнати задачи, действайте по вече предприети ангажименти. Не стартирайте нищо ново. Оставете се на течението. Луната не сключва аспекти с останалите планети.

ОВЕН
Приятно гостуване
В сутрешните часове на деня направете един обстоен анализ на финансовото си състояние. Планирайте бюджета за празниците, издължете се на когото трябва. В следобеда ви очакват добри новини, свързани с ваши близки приятелства или контакти. Не е изключено да имате гости или вие да погостувате на приятни хора.

ТЕЛЕЦ
Добра новина
Времето до обяд е подходящо, за да разчистите старите си сметки и да подобрите взаимоотношенията с хората от близкото обкръжение. В следобеда ви очаква добра вест, която касае професионалния ви живот. Не е лоша идея да стартирате краткосрочна диета през този ден. Ще подобри тонуса и здравето ви.

БЛИЗНАЦИ
Стабилност
Одухотворени сте. В сутрешните часове отделяте достатъчно внимание на себе си, на вътрешната хармония и равновесието в емоциите. Това е основната причина в следобеда да се изявите активно на работната арена. Радвате се на стабилност и на вас може да се разчита. Очаквайте едно важно предложение в служебен аспект.

РАК
Резултати
Четвъртък не е от най-активните дни за тази седмица при вас, но ще ви задоволи с добри резултати и благоприятно стечение на обстоятелствата. В сутрешните часове завършете ангажименти и разговори, които сте отворили в края на миналата седмица. В следобедните часове обърнете повече внимание на семейството.

ЛЪВ
Позитивни сте
Позитивни сте и очакванията ви са да ви се случи нещо хубаво през този ден. Не забравяйте в сутрешните часове да довършите някои изостанали служебни дела, за да се подготвите за новите инициативи в следобеда. Привличате хората с начина си на мислене, защото днес наистина сте в пъти по-позитивни от друг ден.

ДЕВА
Анализ и крачка напред
Време е да се обърнете назад и да преодолеете трудностите, които сами си създадохте в последните няколко дни. В желанието си да постигнете много, да угодите на всекиго и най-вече на себе си, вие потъпкахте граници и бяхте в противоречие на свои принципи. Сега можете да си дадете сметка за всичко това и да продължите напред.

ВЕЗНИ
Уреждате сметки
Днес обръщате внимание на стабилността преди всичко. Искате да стабилизирате положението си, да направите сметка на финансите си и да уредите някои парични взаимоотношения с хората, които са ви длъжници. Времето до обяд е прекрасно за подобни начинания. В следобеда ви чака добра новина. Не я подминавайте.

СКОРПИОН
Търсете съвет
Проблемите при вас са по-скоро емоционални и затова на този етап трудно бихте ги разрешили без чужда помощ. В момента не сте в състояние да правите коректни избори сами. Обърнете се за съвет към най-близкия човек – половинката. Осъзнайте как изглеждате отстрани. В работата се оставете на течението. Така е най-добре.

СТРЕЛЕЦ
Владейте се
Очаква ви натоварен ден. Налага се да уредите някои материални въпроси, както и въпроси, касаещи заплатата ви за новата година. В следобедните часове пускате емоцията на свобода. Това може да ви коства доста разправии и неприятни сблъсъци с приятели и роднини. Владейте се, за да не стигнете далече.

КОЗИРОГ
Стегнете се за работа
Въпреки осезаемото напрежение днес ще бъде хубав ден и ще ви помогне да се справите с повечето си текущи задължения на работното място. Точно с тях ще трябва да се заемете днес, ако не желаете да ви се натрупат и към края на седмицата да се нуждаете от извънредно работно време. Точно преди Бъдни вечер.

ВОДОЛЕЙ
Неразбрани сте
Денят изисква да бъдете малко по-премерени в приказките и жестовете си, защото не всички около вас ще ви разбират по правилния начин. Затова и често изпадате в различни комични или неудобни ситуации. В четвъртък не губете позитивното си мислене и доброто настроение. Гледайте напред.

РИБИ
Липсва ви спокойствие
Спокойствие е нещото, от което се нуждаете в този ден, но малцина от вас ще го получат в очакваното количество. Доста обстоятелства ви напрягат и ставате избухливи, сприхави и неконтролируеми, особено сутринта. Планувайте. Не поемайте инициативи, ако не се иска изрично от вас да бъдете активни и дейни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Привидно сдържани Стрелци, в първите години от живота си сте плахи, нерешителни и изтъкани от страхове натури. За щастие, винаги настъпва един момент на бурно пробуждане и в зрелите си години обръщате картата и ставате все по-самостоятелни, отстоявате принципите си и сте движеща сила за обществото, в което живеете. За вас е важно мощното духовно пробуждане, което ще ви помогне да изживеете смислено живота си. Добре е да се стремите към него.
Навлизате в година, която ще ви помогне да анализирате миналото и да поправите стари грешки. Ще учите и ще се преквалифицирате. Професионалната ви реализация ще бъде успешна.
Здраве: Не си внушавайте болести, чака ви година на крепко здраве.

Източник: Станислав КЛИМЕНТОВ, в. „Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Ралица Петкова

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 3 дни
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 3 дни
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 1 месец
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца