Любопитно

Рак: Погледнете напред

Луната е в Телец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 14.49 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сливиците, гласните връзки, щитовидната жлеза, ларинкса. Добре протичат профилактиката и лечението на болести на гърлото, възпаление на сливиците, абсцеси.

Красота и външен вид: Всички процедури по разкрасяване са позволени. Можете да направите масаж на цялото тяло. Лечебните масажи за успокоение на различни блокажи по тялото се оказват доста благополучни.

Хранене и диета: Хапвайте природосъобразни храни, богати на фибри и витамини. Избягвайте месото, което днес може да се окаже с лошо качество, изтекъл срок на годност и да навреди сериозно на организма ви. Постните манджи ще са ви по-вкусни.

Цветове, носещи късмет: Зелено и тъмносиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 14.49 часа.

Звездни аспекти за деня: Време е за активност, действия и благополучие. Днес Луната сключва хармоничен аспект с Нептун и Плутон, който вдъхновява мисленето и дава свеж полъх от нови идеи. Желанието да разнообразите ежедневието си ще ви донесе и тласък да промените нещо, да тръгнете напред. Денят е благоприятен.

ОВЕН

Оценяват ви

Не оставайте с впечатление, че предколедно никой не следи за качеството на работата, която вършите. Напротив. Днес ще бъдете оценени по действията си и затова е добре да изкусурявате всяко едно от тях. Денят е благоприятен и урежда възможност за професионално развитие с по-висока заплата. Замислете се.

ТЕЛЕЦ

Потискайте емоцията

Луната грее през вашия знак и ви зарежда със сили, енергия и силна доза емоции. Очаква ви труден ден, в който е добре да бъдете малко по-сдържани от обикновено. Избягвайте да спорите за излишни неща с хората около себе си. Обърнете повече внимание на идеите, които сега се зареждат в главата ви.

БЛИЗНАЦИ

Време за анализ

В сряда говорите много, но почти не действате. Не се обвързвайте с обещания за бъдещето, защото ги давате щедро, без да мислите кога ще ги изпълните. Денят е благоприятен за обстоен вътрешен анализ на желанията и целите ви. Дали вършите това, което искате, и дали животът ви тече така, както вие искате.

РАК

Погледнете напред

При вас и положителните и отрицателните емоции влияят по еднакъв начин на психиката, като ви правят разсеяни, с приповдигнато настроение и мътят здравия разум. Насладете се на хубавото, което ви предстои. Гледайте напред, помислете за празниците, по време на които ще се срещнете с най-близките си хора. Заредете се с положително мислене.

ЛЪВ

Важен ден

Предстои ви важен разговор. Ако сте работещи, днес ще бъдете повикани в офиса на шефа за предоговаряне на работната ви заплата и разбира се – получаване на нови задачи в графика ви за 2019 година. Ако сте безработни, това е денят на важното интервю, което ще ви открие възможност за работа през новата година.

ДЕВА

Положителна енергия

В прекрасно настроение сте. Луната гостува в Телец и оттам ви праща огромно количество положителна енергия. От друга страна, образува хубав аспект с Нептун и Плутон. Денят обещава да бъде доста благоприятен. Обърнете внимание на идеите си. Едно телефонно обаждане може да даде тон на нов професионален проект. Ще спечелите.

ВЕЗНИ

Коледен бонус

Прекалявате с вглъбяването в своите лични проблеми и превръщането им в ос, около която се въртят всички ваши мисли. Време е да започнете да гледате по-позитивно и по този начин да привлечете хубавото към себе си. Днес не изпадайте в депресия, ако парите ви до края на месеца са намалели драстично. Един коледен бонус ще ви напълни джоба.

СКОРПИОН

Отстранявате нередности

В сряда сте настроени делово. Още сутринта на закуска сте решени да поговорите за някои от семейните си проблеми. Не сте подбрали лош момент за това. Ще ги разрешите. А в работната среда също активно се занимавате с отстраняване на излишни нередности. Днес искате да приключите с всичко онова, което ви дразни.

СТРЕЛЕЦ

Направете си график

В сряда ви чакат добри новини и благоприятно стечение на обстоятелствата. Подгответе се за натоварен ден. Направете си план-график, който да спазвате. Не за друго, а защото планирането на деня за вас е най-трудната задача. Днес обаче хаосът може сериозно да навреди на нормалната ви работа. Елиминирайте го.

КОЗИРОГ

Мисли за промяна

В сряда сте доста забързани и гледате да свършите цялата работа, с която сте се ангажирали. Обърнете обаче малко повече внимание на себе си и на своя личен свят. Погледнете личните си интереси и осъзнайте дали сте доволни от онова, с което се занимавате. Дали не е дошло време за преструктуриране и по-мащабна промяна в живота ви.

ВОДОЛЕЙ

Спокойствие

Денят ви зарежда с прекрасно настроение. Не сте особено натоварени и можете да подредите така ежедневието, че да ви остане достатъчно време за вас самите, за личния ви живот. Запълнете минутите с разходки, обърнете внимание на семейството, близките и приятелите си. Купете си книга, която да четете по празниците. Ще научите добра новина.

РИБИ

Работата преди всичко

Намирате се във важен професионален етап, нищо че повечето хора около вас са настроени празнично и вече мислят за предстоящите почивни дни. Вие обърнете внимание на важните за себе си ангажименти, на работата, която можете да свършите до Коледа. Седмицата е повече от благодатна за реализация. Не я пропилявайте.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, определящ кармична отплата – съдбата ви се отплаща за това, че сте били добри в предишен свой живот. Вие сте прибързани и сприхави хора. Зачитайте чуждото мнение, ако желаете да бъдете уважавани и чувани. Давайте си почивки, за да не се претоварвате както физически, така и психически. Претоварите ли се, ставате кълбо от нерви и вредите и на себе си, и на околния свят. Иначе сте лидери и лидерската позиция е търсена от вас във всяко едно отношение. Родени сте, за да ръководите.

Навлизате в година, която ще ви помогне да хармонизирате взаимоотношенията с всички около себе си. Това е прекрасна година за сключване на брак. Ако сте самотни, ще срещнете подходящата половинка.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, носоглътката и горните дихателни пътища.

Източник: Станислав Климентов, в. „Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Ралица Петкова

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 1 месец
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 1 месец
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 1 месец
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 1 месец
  • Свят

Нова гореща вълна ще удари Балканите

Летните горещини продължават. През Западните Балканите ще премине гореща вълна този уикенд, започвайки от Сърбия. …

преди 1 месец
  • Свят

Космически проблем: Може да се наложи на двама астронавти да прекарат месеци извън земното кълбо

Проблемите с безопасността на новата капсула "Старлайнър" на "Боинг" продължават. Заради това все по-възможно изглежда…

преди 1 месец