Едногодишният Ралфи – най-младият британец с влияние в Инстаграм, остри критики срещу майка му (СНИМКИ)

62

Малкият Ралфи Уолингтън е звезда в Инстаграм с близо 19 000 последователи. Той все още няма 2 години, но никога няма да го видите с изцапана блуза, скъсани панталони на коленете и със сладолед на носа.

Със сините си очи, русата коса и чипото носле майка му го превръща в модел и той е най-младият британец инфлуенсер в социалната мрежа, разказва „Дейли мейл“, цитирана от 24 часа. Ралфи получава стабилен доход от снимките, които майка му Стейси подбира внимателно и ежедневно публикува в акаунта му.
На роднините и приятелите на семейството е забранено да качват снимки с детето, ако Стейси не ги е одобрила преди това, тъй като облича сина си в определени марки дрехи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Fresh trims today 💇🏼‍♂️ Cosy afternoon watching a film.. snuggled in @sosociety.co.uk PJ’s ❤️

Публикация, споделена от Ralphie (@ralphie.rw) на

Не бих искала Ралфи да бъде в социалните мрежи на снимка, на която не изглежда безупречен„, казва тя.
„Ние не сме заоранили публикуването на снимки на сина ни от други, ние просто сме ги помолили, преди да го направят, да се допитат до нас“, обяснява Стейси.
„Хората не искат да виждат лоши снимки на някое разхвърляно хлапе. Така продукти не се продават“, допълва още той. „Ако Ралфи изглеждаше мръсен и занемарен, щяхме да получаваме единствено критики.

Само за фотосесиите на Ралфи родителите му осигурили 8 детски колички, креватче, легло, високи столове, пуфове 200 модела дрешки, много играчки, раници и др.

Снимка: Dailymail

 

Семейството е правило тематични екскурзии до паркове, хапвания на определени храни и салонни процедури. Специално заради снимките на сина си, Стейси и Адам избират спалнята си с кралски размери.

Апартаментът им обаче е твърде малък, за да побере всичко необходимо за снимките и много от необходимите им неща се съхраняват при роднини.
Въпреки че Стейси прави всичко от любов към сина си, много често тя е критикувана, че го експлоатира.
„Наричат ме психо и ме определят като нелюбяща майка. Казват, че когато Ралфи порасне, няма да ме обича, а аз не заслужавам да бъда на тази планета“, споделя Стейси.
„Някои казват, че злоупотребявам психически с детето си и нарушавам човешките му права. Други заплашват, че ще се обадят на социални служби. Спряхме да четем коментарите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Christmas is coming! 😍🎅🏻 Oh I love him in red … #christmas #christmasoutfit #christmasfashion Outfit by @foreversewingofficial Sleigh by @bubba_roos

Публикация, споделена от Ralphie (@ralphie.rw) на

Не знам защо хората са толкова жестоки, карат ме да се чувствам ужасна и получавам панически атаки. Искам да разбера само защо ме съдят. Цялото ни семейство се чувства наранено. Хората могат да бъдат наистина брутални“, казва още Стейси.
„На тези, които казват, че отнемам детството му, мога да отговоря, че имам най-доволното, спокойно и неограничено дете, което се радва на всичко“, посочва британката. ‘Той дори не осъзнава, че го снимам, всичко става за секунди. Не го карам да позира, не мога да го накарам на сила да се усмихне. Просто го оставям да играе. Когато излизаме навън, винаги го заснемам в началото, в края на деня просто ще е прекалено мръсен“, обяснява тя.
„Всяка сутрин се събуждам с мисълта, че искам той да получи най-добрите възможности в живота“, посочва Стейси.
Някои марки плащат до 375 лири за публикации на Ралфи с продуктите им, част от парите от това отива в спестовната сметка на детето.
Стейси казва, че предпочита сама да снима сина си и да бъде в естествената си среда, отколкото да го кара да позира като професионален модел.
Приятели запознават Стейси и Адам преди 11 години. Ралфи се ражда през декември 2016.
Всички близки им казвали „Той е великолепен, трябва да бъде модел“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама