Мария Илиева заменена от 16 години по-млада мацка

0
Снимка: edna.bg

Бащата на детето на Мария Илиева – Георги Михайлов я смени с 16 години по-млада от нея мадама, а певицата отпразнува 41-вия си рожден ден сама.

Мария Илиева отново е разделена с бащата на малкия Александър, който другия месец ще навърши 1 годинка, пише „Телеграф“.

Според близки до певицата този път раздялата им е окончателна, а фактът, че Георги не беше до своята любими по време на рождения ѝ ден, потвърждава плъзналите слухове. От фейсбук профила на младия татко се вижда, че той има нова любима и за това го издаде неговата майка. Тя е публикувала картинка в профила на сина си, която може да бъде видяна от всички, а не само от приятелите на Георги.

Написаното върху нея гласи:

„Веднъж една свекърва каза: Гордея се, когато синът ми застане твърдо зад жена си. Това означава, че съм възпитала истински мъж! А дали съм възпитала истински син ще покаже моята старост“.

Освен Михайлов в публикацията е отбелязана и неговата нова жена, която се казва Владислава. От профила ѝ във Facebook става ясно, че тя е 93-набор, което означава, че е с 16 години по-млада от кака му Мария Илиева.

Владислава е от София, но живее в Белгия, където и 27-годишният Георги учи висшето си образование и развива собствен бизнес. От всичко личи, че младокът е сложил ново начало и е прекратил интимните отношения с майката на сина си.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

реклама

реклама