Астролозите пропоръчват: Без свинско на новогодишната трапеза

blank
Снимка: thehoneycombers.com

Трапезата за посрещането на 2019 г. трябва да е съобразена с китайския календар, съветват астролози.

Ако се вслушаме в препоръките им, ще трябва да се откажем от редица празнични блюда.

Според астролозите ще е добре новогодишното меню да е съобразено с китайския календар. Според него 2019-та ще е Година на Жълтата земна свиня. Ето защо астролозите настоятелно съветват да не се консумира свинско. Нещо повече дори го забраняват между 30 декември до 1 януари включително, съобщава БТА.

Това само по себе си означава, че през този период на трапезата не трябва да има не само печен свински бут, но и различни видове колбаси, шунка и свински котлети.

Вместо тях, астролозите разрешават да се консумира пилешко, пуешко, телешко, овнешко и риба. Към тези блюда се препоръчва да се добавят различни зеленчуци, а за десерт – плодове, орехи и сладкиши.

Освен това според китайския хороскоп ще е добре трапезата да бъде украсена с любимото лакомство на Жълтата земна свиня – жълъдите.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама