Никол Кидман забранила електронните устройства вкъщи

blank

Ако искате да се свържете с Никол Кидман, има голяма вероятност да бъдете възпрепятствани. И причината не е толкова звездният ѝ статус, колкото забраната, която е наложила в дома си – без никаква техника.

Холивудската актриса, която има две деца от брака си с певеца Кийт Ърбан – Съндей Роуз (10) и Фейт Маргарет (7) разкри пред the Guardian, че не позволява употребата на мобилни устройства, пише tialoto.bg.

„Основното правило е: играй много и на открито. Има периоди, в които дори не пускаме телевизора, като се опитваме да си направим детокс от цялата техника“, коментира звездата.

И забраната не важи само за децата ѝ, техните приятелчета също оставят телефоните настрана, когато им гостуват.

„Вчера като тръгвах от вкъщи, децата ми бяха на къщичката на дървото с 8 свои приятели. Не държим мобилни устройства у дома. Това важи и за техните приятели“, издаде Никол.

Звездата живее в голямо ранчо в Тенеси, където гледа доста животни. Актрисата пожелала да създаде дома си там, тъй като много ѝ напомнял на родината ѝ Австралия. Тя и Кийт са женени от 12 години.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама