Спортисти набират средства за болен футболист (ВИДЕО)

blank
Снимка: Facebook

Благотворителният турнир „Да върнем Ванката на футболния терен“ продължава да набира средства за лечението на футболиста Иван Тодоров.

Той страда от злокачествен тумор и се нуждае от 50 000 евро за операция в Турция.

На турнира се разигра търг с фланелки на водещите български отбори, подписани от техните играчи, пише Sportal.

Иван Тодоров получи подкрепа и от гимнастичката Катрин Тасева, която продаде медала си от Световната купа, както и от баскетболиста на „Левски Лукойл“ Божидар Аврамов, който ще разиграе на търг шампионския си потник от миналата година.

Иван Тодоров е с диагноза злокачествен сарком на костта и меките тъкани, а скъпоструващото лечение трябва да бъде извършено в Турция. Затова много приятели, познати и колеги на Иван започнаха кампания по събирането на средства, за да може той отново да бъде пълноценен мъж, баща и спортист.

„Здравейте! На никого не пожелавам да е на моето място в момента, защото му предстои тежка битка с нещо, с което трябва да се сравя. Страхотни сте! Прекалено съм развълнуван в момента, но искам да ви кажа, че ще се боря заради вас! Вярвам, че това, че сте тук, означава, че сте добри хора и сте готови да помогнете на някой, който се намира в нужда. Благодаря ви от мое и от името на цялото ми семейство“, сподели Иван след благотворителния турнир, организиран с цел набиране на средства за операцията.

Всеки, който желае, може да се включи в набирането на средствата:

Иван Венциславов Тодоров

BG86CECB979010B6433100

Централна кооперативна банка

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама