Анджелина и Брад постигнаха споразумение

blank
Снимка: Twitter

След ожесточени преговори, Анджелина Джоли и Брад Пит най-накрая успяха да постигнат споразумение за попечителството над шестте си деца.

18Саманта Блей Диджийн – адвокатът на Анджелина – съобщи, че е постигнато съгласие, подписано от двете страни и от съдия.

Как точно е разделено попечителството, остана поверително, но съдебният процес при това положение е избегнат. Всички останали подробности са спестени, в интерес на децата.

Макар и всичко това да изглежда обещаващо, Брад и Анджелина все още не са постигнали окончателно споразумение по своя развод. Двамата не са подписвали предбрачен договор, тъй като очевидно не са си и помисляли, че ще им се налага някога да делят помежду си милиони долари.

Двамата бяха сред най-любимите звездни двойки, чийто романс продължи десет години, последван от двугодишен брак. След толкова дълги отношения и съвместен живот, очевидно ги очаква и дълга, трудна раздяла, докато не поемат окончателно по пътищата си поотделно.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама