Коя красавица грабна титлата „Мис България“? (СНИМКИ)

blank
Снимка: Facebook/Desso Dimitrov

Теодора Мудева от Бургас се окичи с короната, която е мечта за всяка млада българка, а именно тази от националния конкурс за красота „Мис България“ 2018.

blank
Снимка: Facebook
blank
Снимка: Facebook

18-годишната възпитаничка на Английската гимназия попадна сред националната селекция след като спечели титлата „Кралица на Бургас“ това лято.

blank
Снимка: Facebook

Подгласнички на красивата бургазлийка станаха Михаела Йорданова от Варна на трето място и Симона Гамовска от Ловеч, пише e-burgas.com.

blank
Снимка: Facebook/Mira Mateeva

Теодора Мудева завоюва още пет специални награди от престижния конкурс, провеждан в столицата. Бонус към титлата и короната са също така едногодишен договор за лице на международен бранд и възможност да представя страната на конкурса „Мис Планет“ в Тайланд.

Още три морски красавици – „Мис Обзор“, „Мис Созопол“ и „Мис Черноморец“ също попаднаха в челната десятка и завоюваха специални награди, а две от тях бяха на крачка от финалната тройка в конкурса.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама