10 българки отличени с приза „Жена на годината“

153

Общо десет жени бяха отличени с приза „Жена на годината“ в различни категории в 13-ото издание на конкурса.

За телевизия – начело застана Мария Силвестър, а сред актрисите – Теодора Духовникова. Лицето на NOVA Нана Гладуиш бе отличена с награда в специалната категория „Послание във времето“, съобщава БНР.

Вече три сезона Мария Силвестър променя не само домовете, но и съдбите на семейства в нужда чрез предаването на бТВ „Бригада Нов дом”. С личната си ангажираност към благородни каузи, тя се превърна в символ на социалната отговорност у нас. Мария Силвестър е и сред най-забавните и колоритни водещи на малкия екран. Тя не спира да ни забавлява всяка събота в „Мармалад” с рубриката „Топ 10”.

„Посланието ни достига до хората. Енергията е позитивна и съответно се връща обратно. Необходимо е понякога просто да подадеш ръка на някой и да го погледнеш като човек с разбиране. Това е достатъчно и така доброто се предава”, каза Силвестър.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама