Любопитно

Дева: Успехът ви следва

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 16.54 часа. Лунният ден е 9-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на вените, прасците и глезените. Пазете очите и нервната система. Оперирането на апендикса е позволено само при спешност. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с разширени вени.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Посетете маникюриста си. Неблагоприятно време е за поставяне на обеци, пиърсинг, татуиране на тялото.

Хранене и диета: Избягвайте тежките храни. Преди да сготвите ястие, си го представете как ще изглежда и ако не ви е по вкуса, въобще не се захващайте с него. Хапвайте повече сурови ядки. Шоколадът ще ви достави истинска наслада, но можете да си го позволите в много ограничено количество. Лунната диета стартира точно в 16,54 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Лилаво, синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 13.29 часа.

Звездни аспекти за деня: И днес денят предполага добро настроение и благоприятни шансове за развитие. През целия ден въздейства хармоничният аспект между Марс и Уран. Падат задръжки, ставаме по-напористи и настоятелни, упорити и готови на рискови действия по пътя си напред. Вечерта Венера и Луната са в тригон – един прекрасен аспект, даряващ добро настроение, мир и хармония във взаимоотношенията.

ОВЕН
Затвърждавате позиции
В четвъртък сте озарени от късмет. Затвърждавате позициите си и работите сами – едно от условията, които ви даряват с успех днес. Не отлагайте решаването на трудности за следващ ден, а се сблъскайте с тях днес. Имате достатъчно сила, за да ги преодолеете. Вечерта прекарайте в компанията на приятели и близки.

ТЕЛЕЦ
Благоприятен ден
Оказва се, че седмицата е доста благоприятна за вас. Четвъртък също го потвърждава, въпреки че успехите няма да са толкова често явление, колкото бяха в последните дни. Избягвайте конфликтите сутринта. Облечете се добре, за да получите желани комплименти на работното място. Вечерта си легнете рано, имате нужда от почивка.

БЛИЗНАЦИ
Причината е във вас
Стартирате деня с някои неудобства, с които бързо трябва да свикнете. Емоционално сте напрегнати, което ви нагнетява и събужда някои комплекси. Това е причината да не сте с чувство за хумор и да приемате навътре всяка закачка, отправена от колеги или приятели. Мъчно се общува днес с вас, но причината сте вие.

РАК
Внимавайте сутринта
И днес чувствате напрежение, но то осезаемо отстъпва място пред доброто настроение. Предпазвайте се от сблъсъци и конфликти в сутрешните часове. Това е и пиковият момент на недоволството – и вашето, и на другите хора. Удържите ли нервите си тогава, чака ви благоприятен и изпълнен с приятни преживявания ден.

ЛЪВ
Миг спокойствие
Ще оставите четвъртък като ден за духовно и емоционално укрепване. Имате нужда след всичко това, което ви се случи в последните седмици. Копнеете да останете насаме със себе си и да размишлявате на любими теми. Отложете важните ангажименти, не се заемайте с непосилни задачи. Занимайте се с нещо, което ви доставя удоволствие.

ДЕВА
Успехът ви следва
Очаква ви благоприятен ден, през който можете да се отдадете на личните си дела или да се обвържете в общи каузи. Промените са осезаеми. Настроението ви е добро и приповдигнато. На работното място сте организирани. Свършете по-голямата част от работата и не отлагайте нищо за утрешния ден.

ВЕЗНИ
Мислете за бъдещето
Време е да помислите за своето собствено бъдеще, като обърнете внимание на всички шансове, които са около вас. Често правите грешката да се предоверявате на неправилните хора. На хора, които чрез ласкателство печелят доверието ви. Проумейте, че не онези, които ви ласкаят, а другите, които ви казват недостатъците в очите, са истинските ви приятели.

СКОРПИОН
Шансът е с вас
Радвате се на популярност сред близки и приятели, сред колеги и партньори. Днес е ден, в който активността ви е на високо ниво и би следвало да я използвате в максимална степен. Не оставяйте недовършени дела за утре. Работете днес, усърдно и със замах. Успехите няма да закъснеят, сега шансовете са на ваша страна.

СТРЕЛЕЦ
В подем сте
И за вас денят обещава да бъде активен и спорен. Очакват ви новости и предложения. Попадате в ситуации, които изискват адекватното ви решение. Добрата новина е, че всички размествания се случват във ваша полза. Днешният ден ви дарява с късмет. Вие сте в подем. Не оставяйте недовършени дела за утре. По-добре ги свършете днес.

КОЗИРОГ
Печелите с оригиналност
И днес ще ви посъветвам да бъдете самите себе си. Това няма да е трудно осъществима задача. Вие сте оригинални и неповторими и именно това привлича погледите на другите хора върху вас. Давайте си по малко време за самите себе си, в което оставайки насаме да разсъждавате за битието. Днес можете да достигнете до важни прозрения.

ВОДОЛЕЙ
Трябват малки промени
Луната се движи във вашия знак. Очакват ви малки, но значими промени, които вие контролирате и можете да насочите там, където вие желаете. Представлявате център на внимание и всяко ваше действие се възприема с интерес от другите наоколо. Съобразявайте се какво говорите и вършите.

РИБИ
Помагайте разумно
Вече стана дума за съчувствието във вашия характер. Искате да помогнете на всеки искрено и от сърце. За съжаление обаче, нямате физическата възможност за това, а да не говорим и за правото да го сторите. Нарушавате закона за непожеланото добро и затова си патите от действията. Помагайте само на онзи, който изрично ви е помолил.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Красиви, спретнати и винаги добре облечени, вие сте хора, които обичат да създават добро впечатление у останалите. През целия си живот сте педантични към своя външен вид. Не само отвън сте перфектни, защото притежавате и комбинация от качества, които говорят за прекрасен и сговорчив характер. Лесно влизате под кожата на хората, с които общувате. Лесно се превръщате в техни приятели и любимци. Мисията на живота ви е да създадете семейство и да се грижите за него наред с професионалните си задължения. Вие сте толкова подредени хора, че няма да ви представлява трудност да балансирате между едното и другото.
Навлизате в година на ново и прекрасно начало, ако то бъде достатъчно обмислено и желано от вас. Време е да започнете начисто, да видите слънцето след разкъсващите се облаци и да усетите вкуса на успеха. Не прибързвайте, а просто решете кога е настъпил моментът, за да тръгнете по новата пътека. Очаква ви нещо много хубаво.
Здраве: Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система.

Източник: Станислав КЛИМЕНТОВ, в. „Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Ралица Петкова

Скорошни постове

  • България

Какво да купите за подарък за Деня на Майката?

Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Пазарувай от вкъщи бързо и удобно

Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Маркучи за въздух: Какво трябва да знаем и как да изберем?

Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…

преди 4 месеца
  • Спонсорирани

Обувки за детската градина: Осигурете комфорт и безопасност за вашето дете

Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…

преди 10 месеца
  • Спонсорирани

Защо да наемем компактна кола за краткосрочно пътуване

Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…

преди 11 месеца