Българка стана рекламно лице на Лондон

79

Лондонският кмет Садик Кан избра да заснеме във видео от своя кампания нашенката Елина Стоянова и нейната българска книжарница „Имало едно време“ в квартал Уолтъмстоу в Лондон.

Елина е българският участник във видеото, в което са показани европейци в Лондон и техните магазини, разказва електронното издание „Българи в Лондон“,

През юли 2016 г. лондонският кмет Садик Кан започна кампания “Лондон е отворен”, която цели да представи Лондон като отворен за бизнес град. Кан е горд с това, че в Лондон живеят 1 милион граждани на ЕС и подкрепя втори референдум за Брекзит.

„Аз съм мечтател, идеалист. Радват ме неща като прегръдки, усмивки, жестове, топлещи разговори с хора, които дори и да срещаш за първи път в живота, ти носят пълноценност и усещаш със сърцето си. Обичам планината и свързаността на човека с природата. Вярвам, че хората сме тук за да си помагаме и създаваме добро“, казва Елина пред електронното издание „Българи в Лондон“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама