Белгийски педофил давал сина си „под наем“ на колеги

51

На 2 ноември съдът на Лиеж осъди педофил на 15 години затвор за „екстремно извращение“ – той давал своя собствен син на други педофили за удовлетворение, пишат местните медии.

Белгиецът е осъден за изнасилване и сексуален тормоз на малолетни и непълнолетни на възраст между седем и единадесет години, както и за разпространението и притежаването на детска порнография. Следва да се отбележи, че осъденият, който заемал висока длъжност в съдебната система, от ранна детска възраст подготвял своя син, чиято възраст не е посочена, „да стане сексуален обект“. На компютъра му бяха открити огромно количество изображения с педофилия, включително сексуални изтезания срещу бебета.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/otvratitelno-vissh-belgiyski-chinovnik-pedofil-daval-pod-naem-sina-si-na-drugi-izvratenyatsi_news637245.html

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама