Никой не обжалва присъдата на Северин от Русе

blank
Снимка: bTV

Няма внесена жалба срещу мярката „задържане под стража“ на Северин Красимиров, обвинен в убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова от Русе.

Законовият срок за обжалване на мярката „задържане под стража“ пред апелативната инстанция изтече в сряда. Това съобщи bTV.

Припомняме, че Северин Красимиров е обвинен в изнасилване и убийство на телевизионната водеща Виктория Маринова на 6 октомври. Предстои насрочване на делото за тежкото престъпление в Окръжния съд в Русе.

Красимиров направи самопризнания за извършеното убийство, но отрече за изнасилването. Той бе заловен в Германия няколко дни след убийството и екстрадиран в България.

На 19 октомври Окръжният съд в Русе го остави за постоянно в ареста. При гледането на мярката му Красимиров заяви: „Виновен съм. Ако присъдата е доживотен затвор, ще го лежа”.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама