Обвиниха Бионсе във вещерство

89

Бионсе е една от най-успешните певици на всички времена, която създаде нова ера в музиката и която никога не пада по гръб, а всеки неин концерт е зрелищен спектакъл.

Танците и пеенето ѝ винаги са на равностойно ниво, а самата тя е непоклатима. Но сме чували, че големите звезди са кофти хора, нали? Очевидно това важи и за Бионсе.

Многократно сме били свидетели на твърдия ѝ и дори агресивен характер, заради който може би тя се е превърнала в това, което е днес – идол на поколения жени. Нека обаче надникнем зад завесата, защото оттам се подава нещо интересно, пише woman bg.

Представяме ви Кимбърли Томпсън – барабанистката, която бе част от екипа на дивата цели 7 години. Днес тя я обвинява в системен психически тормоз и дори във вещерство. Ким твърди, че Бионсе е овладява изкуството на черната магия и редовно хвърляла клетви върху нея и ѝ пожелавала да страда и да бъде сексуално насилена.

Барабанистката дори споделя, че певицата е убила котката си. А това изобщо не е всичко. Кимбърли се оплакала в полицията и поискала справедливост, защото била сигурна, че Бионсе е подслушвала телефона ѝ. Органите на реда не обърнали внимание на оплакването и отхвърлили обвиненията срещу певицата. Самата тя все още не е коментирала случая.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама