Скорпион: Успехът е с вас

80

Луната е във Водолей. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 12-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъби или поставяне на татуировка, както и за продупчване на уши. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, диагностицирането на очни заболявания, раздвижването на стави.

Красота и външен вид: Прекрасни са спортовете, свързани с източни бойни изкуства. Отидете на йога, за да релаксирате. Направете раздвижване по време на физиологичните почивки в работата, за да не получите разширени вени. Денят е неблагоприятен за подстригване на косите заради новолунието. Също нежелани са коламаската на тялото и процедурите по подмладяване кожата на лицето, пилинг на лицето.

Хранене и диета: Ако намалите приема на въглехидрати, на бяла захар и бяло брашно и увеличите разходките на чист въздух, ще се почувствате жизнени и бодри. Днес не пренебрегвайте мазнините в ястията си, както и суровите ядки, които са прекрасен източник на витамини и подпомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция.

Цветове, носещи късмет: Лилаво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 17,20 часа.

Звездни аспекти за деня: Храмонизирайте взаимоотношенията. Не влизайте в излишни спорове. Днес движението на Луната във Водолей изисква философски да гледате на всяко едно обстоятелство, което е в разрез с вашия мироглед. Луната е в напрегнати аспекти с Уран и Венера. Ще се наложи да се преборите със закостенялото мислене на обществото, в което живеете.

ОВЕН

Заслужена почивка

В прекрасно настроение сте. Денят ви намира ведри и готови за работа. Въпреки че през по-голямата си част четвъртък е натоварен, напрегнат и нервен, вие успявате да удържите на провокациите. Вечерта ви чака заслужена почивка, като можете да я споделите с приятели – на по чашка и сладки раздумки.

ТЕЛЕЦ

Търсите оправдание

На работното място сте убедени, че някой ви подлага крак и заради това не ви се получават някои неща. Истината е, че никой не си прави труда да ви пречи. Пречат ви ваши предишни грешки, които допуснахте и не поправихте навреме. Търсите си оправдание и причина за неуспехите не на правилното място.

БЛИЗНАЦИ

Пред начало

Четвъртък ще бъде благоприятен за вас. Луната е във въздушен знак, сходен на вашата стихия. Поставени сте пред начало, пред период на промени, които стартират още от утре. Става въпрос за нещо мъничко, което рефлектира върху ежедневието. Първо ще ви е безкрайно трудно да свикнете с новостите, но след това ще ви олекне и ще се почувствате облагородени.

РАК

Сметнете бюджета

Четвъртък не е сред активните ви дни от тази седмица. Вие вече стартирахте един по-обстоен себеанализ, който да ви отведе на права посока за решенията ви впоследствие. Днес обърнете внимание на бюджета си. Сметнете си разходите, вижте приходите и сверете как се движите с харчовете към днешна дата.

ЛЪВ

Без пререкания

Въпреки напрежението, което чувствате, вие сте наясно със себе си и знаете точно какво да правите в четвъртък. Планът ви ще бъде изпълнен на сто процента. Това е и причината за успехите ви. През деня избягвайте да влизате в пререкания. Приемете обстоятелствата – и без това не можете да ги промените.

ДЕВА

Забързан ден

Следва забързан ден, в който колкото повече се вглеждате в детайлите и изкусурявате малките подробности, толкова повече ще се бавите и дразните. Усещате, че ви липсват достатъчно знания и умения в сферата, в която работите. Може би сте на път да осъзнаете, че имате нужда от нов курс, който да подобри квалификацията ви.

ВЕЗНИ

Добро настроение

И в четвъртък настроението ви е на добро ниво. Имате нужда да споделите положителните емоции с хората около себе си. На работното място се готвите за промени, за които все още не сте готови. Помислете добре по предложенията, получени в последните дни, преди да ги приемете категорично.

СКОРПИОН

Успехът е с вас

Мислите ви са насочени към новаторство. Осъзнавате нуждата си да градите нещо ново или просто да измените посоката, в която вървяхте до този момент. За съжаление, днешният ден не позволява да го сторите, но все пак в съзнанието ви се е зародила идеята и в един по-късен етап ще го постигнете. Успехът е с вас.

СТРЕЛЕЦ

Търсите контакт

Днес се превръщате в обединители на всички около себе си. Не се притеснявате да споделите нечие мнение, да попитате хората какво мислят за вашите действия. Търсенето на контакта с другите е важен момент в днешния ден, защото точно чрез средата, в която живеете, днес ще осъзнаете доста истини за самите себе си.

КОЗИРОГ

Приемете помощта

Напрегнатият четвъртък ще завърши с една доста благоприятна вечер, в която разговорите и срещите с приятели ви помагат да осъзнаете дълбока истина за самите себе си. През целия ден научавате различен вид информация. Тя ще ви е нужна за бъдещето. Някой ви подава ръка. Приемете помощта.

ВОДОЛЕЙ

Действате напук

Луната гостува във вашия знак. Предстои ви емоционален ден. Мислете, преди да дадете отговора си на различни въпроси. Обмисляйте всяка своя постъпка или дума. Не се инатете. Възможно е да правите напук, наопаки, само и само да докажете пред себе си, че можете да действате така. Това ще ви изиграе лоша шега.

РИБИ

Променете подхода

Не всичко се случва така, както вие сте си го представяли. Вместо да осъзнаете, че понякога обстоятелствата имат собствен ход, с който трябва да се съобразите, вие се затваряте в себе си и се мислите за жертви. Променете подхода, за да не си причините лоши последици. Мисленето ви трябва да бъде изменено незабавно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте от плахите и нерешителни Деви, чиято мисия в живота е да добият увереност и самочувствие. Обикновено в първите години от живота си – до 20-ата – вашите близки по един или друг начин ви внушават, че не можете да се борите сами с трудностите си. Важно е да преодолеете това време и да бъдете самостоятелни след навършване на посочената възраст. Освободете се от вечното покровителство на родителите си и създайте свой индивидуален живот. Ще видите, че нещата ще се подредят и вие ще изявите най-позитивните качества, а някои ще станат дори лидери, стига да балансирате между материалното и духовното в живота си.

Приключете с плановете за нови начала и просто се отдайте на работа по всичко онова, което започнахте в последните две-три години. Не отлагайте разрешаването на проблемите. Важно е да се научите, че всяко отлагане влече след себе си още повече тъга и неприятности. Бъдете активни и ще видите, че годината за вас ще е прекрасна.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Източник: в.“Борба“, Станислав Климентов

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама