Запорираха имуществото на семейство Арабаджиеви

154

С решение на Специализирания наказателен съд е било запорирано цялото имущество, което се води на семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви, обяви заместник-главният прокурор Иван Гешев, съобщава БНР.

Той обясни, че разследването на случая „Арабаджиеви“ продължава на пълни обороти с разпит на свидетели и още експертизи. Продължава издирването на двамата.

На въпрос правили ли са Ветко и Маринела Арабаджиеви опит да се свържат с разследващи, Гешев отговори:

„Това, което те правят в момента, е да чакат да се изясни напълно ситуацията с какви доказателства разполага прокуратурата и тогава ще преценят какви действия да предприемат. Това е традиционна политика в такива дела. Виждате на един гражданин, който е подсъдим и се укрива и прави същото от три години, това е нормално“.

Запор ще бъде искан и за имуществото на собственика на „Винпром Карнобат“ Миню Стайков, добави и главният прокурор Сотир Цацаров.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама