Китарист от рок банда се изплю в окото на фенка по време на концерт и спаси живота ѝ

104
Снимка: Getty Images

 Джордан Бъкли, китарист на американската рок група Еvery Time I Die, спасил живота на фенка, като й се изплюл в окото, след като устата му била пълна с бира, пише сп.“Билборд“.

Музикантът разказа за случая на своята страница в Twitter.

Един от любимите номера на Бъкли се състоял в това да си напълни устата с пиво, след което да го изплюе под формата на аерозол в публиката. Струята случайно попаднала в окото на една от фенките на бандата. На другия ден тя посетила болница, защото почувствала възпаление в тази област, предава БТА.

„Тя си мислеше, че съм й заразил окото и отишла да се прегледа, пише Бъкли. Аз от своя страна се подготвих да ми бъде предявен съдебен иск. Но най-изненадващо лекарят й казал, че тя не страда от очно възпаление, а от подуване на мозъка. Бил й открит тумор в ранен стадий, който бил успешно отстранен по хирургичен път!“

След случилото се фенката благодарила на китариста за „чудотворната му намеса“. Ако не било зрелищното изпръскване с бира, тя не би узнала, че е болна от смъртоносна болест.

Джордан Бъкли използва случката за собствен пиар. Той твърди, че посещенията на концертите на групата „могат да спасят живота ви“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама