Хороскоп

Дева: Забавете темпото

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 18,22 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес заради по-трудното съсирване на кръвта е вероятно раните след операциите да заздравеят значително по-бавно. По възможност отложете плановите интервенции. Денят е неподходящ за лечение на кръвта, за даряване на кръв, за поставяне на зъбни протези и импланти. Черният дроб и жлъчката са уязвими.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, коламаска и пилинг на лицето. Забранен е антицелулитният масаж на бедрата и таза.

Хранене и диета: Положението на Луната в Стрелец помага стартирането на дългосрочен хранителен режим, който още в следващите две седмици ще даде резултати. Намалете приема на бяло брашно, захар, като замените тези въглехидрати с плодове и пресни зеленчуци. Днес белтъчините се разграждат бързо от организма и ускоряват метаболизма.

Цветове, носещи късмет: Виолетово, червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 18,22 часа.

Звездни аспекти за деня: Активната част на днешния ден е до 11.20 часа, като това е времето, в което трябва да насрочите по-важните си ангажименти, за да бъдат успешни те. След това се отдайте на почивка или на рутинни задачи, които вършите, без да влагате особено голяма мисъл или усилия.

ОВЕН

Преборете ревността

Днес е добре да преобърнете представите си за семейство, дом и близки хора. Погледнете на тях като на приятели. Като на нещо, което е част от живота ви. Не се опитвайте да контролирате техните постъпки или да им вменявате колко много ги обичате и как искате те да ви отвръщат със същото. Преборете се с ревността си.

ТЕЛЕЦ

Не получавате обещаното

Въпреки че сте настроени позитивно, днес ви чака тежък ден в сферата на общуването. Разминават се очаквания и реалност. Налага се да преглътнете горчивата чаша на една измама, която беше поддържана от ръководството. Няма да получите обещаното увеличение или растеж в йерархията. Поне засега.

БЛИЗНАЦИ

Продължете напред

В личния ви живот се случват известни сътресения. Има ги при всеки. Преборете меланхолията и гледайте смело напред. Опитайте да се отърсите от стреса на работното място и да действате по предварителен план. Не приемайте трудностите и забавянето в задачите като нарочно поставени прегради. Просто ги преодолейте и продължете нататък.

РАК

Без остри спорове

Пригответе се да работите активно и упорито, за да постигнете резултатите, които се очакват от вас. Днес сте кибритлии и ви трябва малко, за да бъдете подпалени. Влизате в чести остри спорове с колегите или с партньорите по бизнес, особено ако те имат далечна от вашата гледна точка. Избягвайте да контактувате с чужденци.

ЛЪВ

Разкривате тайна

Намирате се в благоприятен период. Не пропускайте възможностите, които съдбата ви дава към този момент. Вероятността днес да разрешите определени проблеми, оказващи негативно влияние върху психиката ви, е голяма. Разкрийте дълго пазена тайна пред приятели. Ще ви олекне.

ДЕВА

Забавете темпото

Денят не се оказва чак толкова активен за вас, колкото очаквате да бъде той. Това е ден за анализ. Вгледайте се в себе си. В своите желания, мисли и цели. Обърнете внимание на личния си живот и семейството. Разрешете един семеен проблем, извинете се за грубото си поведение в последните дни. Забавете темпото.

ВЕЗНИ

Време за самите вас

Във вторник ви съветвам да не пристъпвате към кардинални действия, колкото и това да е един от хубавите дни за тази седмица. Оставете се още малко на течението. Нека и днес планирате детайлите за предстоящите действия. Сега имате възможност да обърнете повече внимание на себе си и на своето семейство, на половинката и дома.

СКОРПИОН

Вървите напред

Започвате деня със завидна енергия. Във вихъра си сте. Имате желание да свършите цялата работна на този свят. Разбира се, няма как да стане. Отпуснете се и се оставете на доброто настроение, което ви е на гости още от сутринта. Денят е благоприятен и успешен, но до обяд. Безспорно вървите напред и ще постигнете много.

СТРЕЛЕЦ

Конфликти

Във вторник сте нервни, прибързани и често не изслушвате хората, с които общувате. Налагате мнението си на всяка цена. Ще се опитаме да ви разберем, защото Луната гостува във вашия знак и ви прави такива. Но, ако не се владеете, със сигурност ще влезете в доста конфликти и то в ден, който е повече от позитивен и благоприятен.

КОЗИРОГ

Обуздайте емоциите

Днес се опитайте да обуздаете силната емоция и да я трансформирате в целеустременост. Сега не е най-подходящият момент за експериментиране. Можете да останете насаме със себе си и да осъзнаете някои свои слабости. Колкото и да не ви се вярва, вие също имате такива. Поработете върху тях.

ВОДОЛЕЙ

Раздвижване и промени

Раздвижване, промени и тръгване напред със служебните си намерения. Това ви носи вторник, стига да се организирате по най-добрия начин. Не гледайте назад, а само напред – ключов фактор, за да успеете. И в службата, и в личен план ви чака шанс да разгърнете хармонията във взаимоотношенията си. Направете го.

РИБИ

Силна нервност

Изтощение, умора и силна нервност са валидни за днес. Налага се да се съобразявате с мнението и действията на много хора, което закрива изцяло шанса да проявите личната си воля. Чувствате се засегнати от забележка на близки хора или колеги. Обърнете се към себе си и си направете вътрешната равносметка.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на датата, предопределяща най-сладката кармична отплата. Вибрациите, които носи тя, са идеални, ако се реализирате в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, който не допуска измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще претърпите крах – то е да не превръщате парите в цел на своя живот. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Робувате ли им, станат ли те едничката ви цел, всичко ще се срине до основи. Бъдете благотворни и помагайте там, където някой ви е помолил за помощ.

Навлизате в година на стабилизация, любов и вътрешно духовно успокоение. Това е година на по-бавно темпо, но на стабилност и увереност. За онези, които са пред брачната дилема, следващите дванайсет месеца са най-подходящи за сключване на брак или среща на подходящата половинка.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, чести настинки и грипове през зимата.

Източник: Станислав Климентов, в. „Борба“

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Ралица Петкова

Скорошни постове

  • Спорт

Топката е в нашето поле: втора победа за националния отбор на България за девойки по плажен хандбал

Втора сензационна победа за националния отбор на България за девойки. Момичетата сразиха Сърбия на Европейското…

преди 14 часа
  • Здраве

Установена е връзка между приемането на витамин В3 и сърдечните заболявания

Възможно ли е така популярният в момента тост с авокадо и сьомга да е една…

преди 15 часа
  • Любопитно

Морска болест или не съвсем: как можем да се справим със стомашното неразположение през горещите дни

Какво трябва да знаем за стомашно-чревните заболявания през летните дни и как да се предпазим…

преди 15 часа
  • Любопитно

За пръв път в България

Първото успешно размножаване в дивата природа на египетски лешояд беше регистрирано у нас през изминалата…

преди 15 часа
  • България

Като риби на сухо – варненци отново без вода

Освен местност "Дилбер Чешма", на днешния ден още три района във Варна ще се превърнат…

преди 16 часа
  • България

„За мен това е забатачена работа пак от ТЕЛК“ – лекари с готовност за подаване на оставки, поради новата система на ТЕЛК

Как се отразяват на хората проблемите със системата за случайно разпределение на заявленията на ТЕЛК?…

преди 16 часа