Брутално убийство разтърси България

0
blank
Снимка: Илюстративна

Брутално убийство разтърси България.

Престъплението е станало в град Тополовград.

От полицията потвърдиха информацията, като уточниха, че сутринта на 20.07.2018 година е получен сигнал за извършено убийство на 69 г. самотно, живеещ мъж инвалид в Тополовград.

Полицията арестува светкавично убиеца на мъжа-инвалид в Тополовград, научи БЛИЦ.

Екзекутираният е 69-годишният Коста Д. К., а неговият килър 39-годишният съсед Христо С. В. При работата по версиите служителите на ОДМВР Хасково са установили че извършителят на престъплението е 39 годишния му съсед. От проведените действия под ръководството на Окръжна прокуратура ЯМБОЛ се установи, че преди няколко дни извършителя на престъплението е искал заем от убития, който му отказал.

При огледа на местопроизшествието и последващите претърсвания са намерени категорични доказателства доказващи съпричастността на извършителя към убийството. При претърсването в дома на заподозрения са намерени пари, за които Христо в показанията казва, че ги е взел от чекмеджето на нощното шкафче от дома на убития.

Убийството е извършено поради смесени подбуди свързани с горните версии под влияние на алкохол. На арестувания съсед Христо е повдигнато обвинение и е задържан за 72 часа. Предстои да бъде поискана от съда постоянна мярка за задържане под стражa.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама