Пенсионерка уби 72-годишния си син

0
blank
Снимка: Нова

Снимка: Нова

Пенсионерка на 92 години уби сина си, защото възнамерявал да я прати в старчески дом.

Американката Ана Мей Блесинг, която е обвинена за убийството, знаела от дни за плановете на 72-годишния си син. Мотивите му били, че с нея вече било „много трудно да се живее”, съобщи „БТВ“.

„Ти ми отне живота. Затова сега аз отнемам твоя”, казала тя, докато била извеждана от дома си в Аризона, който споделяла със сина си и неговата приятелка.

Възрастната дама скрила две огнестрелни оръжия в халата си и отишла в спалнята на сина си. Докато спорили, тя извадила револвер, купен през 70-те, и стреляла. Уцелила го във врата и в челюстта и той починал от раните си. След това Ана насочила оръжието срещу 57-годишната му интимна приятелка, която успяла да го изтръгне от ръцете й и го хвърлила в ъгъла на стаята. После повикала полицията.

След престъплението агресивната майка споделила, че е искала да се самоубие.

Срещу нея са повдигнати обвинения в убийство „първа степен”, нападение. Постановена й е гаранция в размер на половин милион долара.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама