Синът на известен бизнесмен от Петрич се самоуби

74
Снимка: pixabay

Млад мъж скочи от високите етажи на блок в Петрич и загина на място.

36-годишният Емил Н., син на известен петрички бизнесмен, който починал преди около месец, се хвърлил от междустълбищното пространство между четвъртия и пети етаж на кооперация в града, предаде „Струма“.

Инцидентът е станал около 21:00 часа в събота, разказват свидетели на трагедията. Съседи видели как младо момиче дърпа Емил, но не успяла да го спре. Тя крещяла: „Помощ“. След това тичала като обезумяла по стълбите и питала хората под блока: „Жив ли е, жив ли е?“. Семейството на Емил няма финансови проблеми, те стопанисват чейндж бюро, имат казино и са добре материално, разказват хората.

Никой не знае какви са точните причини Емил да посегне на живота си, но смъртта му изненада всички, които го познават. Емил не е живеел постоянно в Петрич. Дали смъртта на баща му го е разтърсила, или има някаква друга причини, полицията изяснява. Проверяват се всякакви версии около смъртта на Емил. Емил не е живеел в блока, от който е скочил.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама