Тийнейджърка от щата Монтана изнасили бившето си гадже с мачете

0
blank
Снимка: imdb (Снимката е илюстративна)

Снимка: imdb(Снимката е илюстративна)

Въоръжена с мачете жена от Монтана нахлула в къщата на бившия си приятел, накарала го да се съблече и след това го принудила да прави секс с нея, съобщават от полицията, съобщи американският „Смокинг гън“.

Както се съобщава в жалбата Саманта Миърс, на 19 г., влязла в дома на жертвата в Грейт фолс в петък, когато той не си бил вкъщи. Когато мъжът се върнал, Меърс „застанала пред него с мачетето“. След това тийнейджърката казала на мъжа да „се качи на леглото и да си свали дрехите“.
Жертвата казал на полицията, че е изпълнил заповедите на Миърс „от страх за сигурността си“, добавяйки, че „нямал чувството, че може да напусне помещението по това време, без да бъде наранен от Mиърс“.

Следователите посочват, че след като Миърс свалила панталоните си, тя скочила върху жертвата „и те извършили сношение“. Жертвата казва, че Миърс – която не пускала мачетето – го хапела по ръката и „продължила да прави секс с него, след той се опитал да сложи край на случващото се“.
След като приключили с насилествената сексуална игра, насиленият мъж тайно направил няколко снимки с телефона си на Миърс. Той скришом звъннал на 911, след като избягал от къщата си.

Срещу Миърс са повдигнати обвинения по няколко престъпления.

Източник: bulnews.bg

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама