Бойко Борисов: Повече пари да остават при работещите

42

Министър-председателят Бойко Борисов посочи, че трябва да се работи за увеличаване на доходите на хората и подчерта, че правителството работи и със синдикатите и с работодателите в тази насока.

„Крайната цел е по-добро възнаграждение, повече пари да остават при работещите“, каза Борисов, съобщават от пресцентъра на Министерски съвет за Нова Вест.

На срещата, която беше фокусирана върху социалния аспект при интеграцията на страните от Западните Балкани, присъства и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, който подчерта важността на сътрудничеството между страните от региона.

Акцент беше поставен и върху усилията и ангажираността на България за европейската интеграция на региона, а като ключови фактори за това бяха посочени проектите за инфраструктурна, транспортна и дигитална свързаност.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама