Любопитно

Месечен хороскоп за месец април

ОВЕН

Бъдете сдържани

 

За вас ще настъпи месец, през който обстоятелствата ще ви се струпат наведнъж и в много случаи дори ще ви водят до безизходица. В никакъв случай не бива да губите надежда, а трябва да действате упорито и разумно. Възможно е да настъпи хаос в служебните дела, защото не успявате да съсредоточите вниманието си върху важните неща, а се обръщате към подробностите, детайлите, които на този етап са с ниско значение. Въпреки всичко този месец образува началото на период, през който ясно ще проличи, че вие се движите във възход. Проявете по-голяма отговорност и на всяка цена – сдържаност. Това е ключът към успеха както в служебен, така и в личен план.

ТЕЛЕЦ

Чувствате се пълноценни

 

Месец април обещава да бъде един позитивен и енергичен период, богат на възможности и беден на критични моменти. Центърът се измества най-вече върху професионалните предизвикателства. Още в самото начало ще сте готови да се заемете по-сериозно с целите си. Този месец уравновесява емоциите, които ви пречеха досега да съберете мислите си и да се концентрирате. Хубавото е, че наред с това ще се разбирате прекрасно с близките и половинката. Венера се движи във вашия знак и това си личи във всичко. Създавате една хармонична среда, в която се чувствате добре. Това ще ви мотивира и ще даде рамо на служебните изяви. Една от най-хубавите страни на април е, че точно тогава ще се почувствате пълноценни.

БЛИЗНАЦИ

Изпипайте всичко

 

Доста по-спокоен от март, април ще бъде месец, през който ще успеете да стъпите на краката си, да бъдете по-близко до своите приятели и да дарите с любов всички близки. През първата половина от месеца е добре да запазите сили и енергия за по-нататък, като не бъдете прекалено настъпателни и се оттеглите от шумотевицата на работното място. Докато не настъпи 15-и, е добре да се отдадете на планова дейност, въпреки че тя ви изнервя и отегчава. По-силни са последните две седмици от месеца, когато ще сте твърдо решени да използвате идеите и уменията си. Хубаво е да подберете и начина, по който да го направите, за да не се озовете в задънена улица. Неслучайно имахте време да планирате и изпипвате детайлите по бъдещите си дела.

РАК

Професионални постижения

 

През април ще сте във върхова професионална позиция, като ще бъдете максимално полезни на работното място, а и ще вадите по-големи ползи за себе си от всичко това. Започвате с нови стремежи, с нови идеи, които можете да осъществите в рамките на месеца. Бъдете целенасочени и упорити, дори и нещата да не се получават от първия път. В личен план не всичко ще върви гладко. През първата седмица се очакват спречквания главно с близките, а в останалата част от месеца – и с приятелите. Причината невинаги е във вас, дори да ви я приписват често. През последната десетдневка ще се опитате да хармонизирате нещата. Ще успеете. Тогава и служебните дела ще тръгнат по-добре. Започва период на успехи.

ЛЪВ

Емоционален период

 

С настъпването на пролетта нарасна и вашата чувствителност. Наклонихте везните не към разума, а към емоцията. Мнозина, които са с по-романтични души, ще намерят утеха в чувствата си към половинката. Други ще преоткрият живота в една нова любов, а трети – в свободата след дългоочаквана раздялата. Със сигурност ще се случи нещо, което ще повлияе на вашия вътрешен свят и нагласи още в първите десет дни от месеца. Тогава идва време, характерно с повече меланхолия и крайни настроения, които ще диктуват и вашата вътрешна емоционална нестабилност. Бъдете внимателни на работното място, защото говорите много, но вършите малко, а обещавате всичко. С тази формула освен да си навлечете проблеми, друго не може да се случи.

ДЕВА

Противоречиви емоции

 

Април ще бъде един от периодите през тази година, които ви тласкат към противоречиви чувства, емоции и преживявания. Месецът е изпълнен с възможности и тук вие ще успеете да покажете, че през тази година желанието ви е да диктувате правилата. За съжаление, правите го прекалено натрапчиво и бурно, с което ще предизвикате яда на хората срещу себе си. Резултатите са ясни – доста конфликти и междуличностни спречквания. Не погазвайте шансовете си с излишна прибързаност. Може би сте забравили, че вашата сила е в постоянството и хладнокръвното упорство. Те са скритите тунели, които най-бързо ще ви отведат до поставената цел. Заложете на тях.

ВЕЗНИ

Погрешни решения

 

Април е един от силните ви месеци, през който на всяка цена трябва да поставите целите пред себе си и да ги следвате една по една. Не отричам вашата емоционална нестабилност през първата половина от месеца, но не сте изключение. Тя ще поражда и склонността ви да вземате погрешни решения. За щастие, те ще бъдат поправими, защото няма да водят до предприемането на големи действия. Мнозина ще почувстват непостоянство в любовта, породено от временно изчерпване на чувствата и емоциите. Това не е повод да поставите фатален край на връзки. Просто изчакайте и всичко ще си дойде на мястото съвсем скоро. Месецът е емоционално натоварен и затова подобни решения не са никак препоръчителни.

СКОРПИОН

Изгрява светлина

 

Април ще бъде месец на прояснението и изгряване на светлината. Първата му десетдневка е последствие от всичко онова, което ви се струпа към края на март. Ето защо този период е и по-тежката част от месеца. Той в чести случаи ви прави обект на обстоятелства, с които трябва да се примирите. Към средата на месеца нещо ще ви зарежда с оптимизъм и добро настроение. Тогава се очертава и възможност да помислите и за ново начало – било то в личен, или в професионален план. Посъветвайте се с приятели, заслужили вашето доверие. Техните съвети са особено ценни за вас и ще се окажат доста напътстващи след тежкия март, през който изхабихте много надежди.

СТРЕЛЕЦ

Затрупани със задачи

 

През април ще сте в отлично настроение, с което обаче все не успявате да заразите хората около себе си. Някак не докосвате сърцата им и това е така не защото не желаете, а защото не намирате правилния начин да го направите. Причината е във вашата нервност, в умората напоследък и в ниската заинтересованост към чуждите проблеми. В деловите отношения няма как да постигнете съгласие. Краткият застой, който претърпяхте през март, сега ще трябва да бъде наваксан. Това става с повече служебни отговорности, удължено работно време и силна концентрация. Не демонстрирайте нервност и претенциозност, а бъдете стегнати, отговорни и дейни. Чакат ви много предизвикателства, които трябва да предприемете в последната седмица от месеца.

КОЗИРОГ

Много инициативи

 

Разногласията в този месец са породени главно от разминаванията между личния и професионалния ви живот. Всеки от семейството иска своето време и място в списъка ви със задачи, но същият този списък е препълнен и от професионални ангажименти. Очаква ви предизвикателен месец, през който не бива да изпускате възможности. Добре пазете своето здраве, защото все още не е отпаднало предупреждението за инциденти заради прибързаност. Силни, енергични и дееспособни сте през април. Това е време на реализация, начинания и добри резултати. Разбира се, през първата половина, докато Меркурий все още е в ретроградна фаза, не е най-подходящият момент за старт. Новите инициативи насрочете за след 15-а дата.

ВОДОЛЕЙ

Усилията ви не са напразни

 

Април е разнообразен месец и изисква да направите някои промени в службата, да сте уверени в това, което вършите. Първата десетдневка е наситена с емоции и приятни преживявания, които заемат цялото ви внимание. На работното място допускате все едни и същи грешки от недоглеждане и нежелание да се съсредоточите. Претупвате нещата не защото не умеете да се справяте, а просто защото не ви се занимава. Не вземайте решения през това време, защото гаранцията, че ще бъдат погрешни, е голяма. Оставете ги за след 15-а дата. Тогава наистина обръщате по-голямо внимание на служебните си дела. В края на месеца ви пали нова професионална идея, като няма да пестите сили и време, за да я постигнете. Няма да е напразно.

РИБИ

Крах в стабилността

 

Този месец идва с крах в стабилността около вас. Не се учудвайте, вие сами си го предизвикахте, а и съдбата бутна едно рамо, за да засили неговото негативно отражение. Приемете го като урок, който трябва да научите. Първата десетдневка на април се оказва много критична за парите ви. Имате шанс да намалите поражението до минимум, ако сте по-пестеливи. Дори и да има толкова много неща, които искате да си купите, сега не е моментът за това. Втората половина от месеца пробужда раздвижване, надежда, но и трудности. Ако успеете да ги преодолеете, ще си осигурите един бавен, но сигурен темп на израстване през пролетта и лятото. Мислете дългосрочно, разумно и доста позитивно. Само така плановете ви ще се сбъднат изцяло.

Източник: borbabg.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • България

Фирмата, замесена в скандала с бития пациент, взела милиони по време на служебните правителства

хранителната фирма „Брадърс Секюрити“, чиито служители бяха замесени в скандала с бития мъж, който по-късно…

преди 2 дни
  • Лайфстайл

Алла Пугачова е в много тежко и се нуждае от специално лечение

Известният шоумен и приближен на певицата Стас Барецки свидетелства, че състоянието на Пугачова е много…

преди 2 дни
  • Любопитно

Днес е голям световен празник. Ден на риболова

Официално 27 юни се чества за Световен ден на риболова от 1985 г. по решение…

преди 2 дни
  • Бизнес

Шефа на БНБ: Влизането в еврозоната е политическо решение, у нас сега такова липсва

Преди Хърватия да влезе в еврозоната, ние бяхме с по-добър кредитен рейтинг от тях, сега…

преди 2 дни
  • Свят

Руснаците се завряха се и в канализацията, но не успяха да превземат този град

"Дори промъкването през водопроводните тръби не помага на руските войски да превземат Часов Яр", пише Forbes…

преди 2 дни
  • Спорт

Тартор на Сектор „Б“ и още 13 левскари бяха осъдени

Феновете на Левски, които организираха протест срещу собственика Наско Сираков и забавиха началото на домакинския…

преди 2 дни