Влак прегази мъж, легнал на релсите

39
blank
Снимката е илюстративна

Снимката е илюстративна

Влакът между Берковица и Монтана е прегазил във вторник мъж, който бил на жп линията.

Според информация, инцидентът е станал около 14 ч. а прегазеният човек е на 43 години и е от село Боровци- безработен, с психически отклонения, пише 24 часа.

При последвалия оглед на местопроизшествието е установено, че при движение на пътнически електромотрисен влак пътуващ от гара село Боровци за към гара село Благово, с машинист Р.С. На 51 г. от гр. Враца, на междурелсието се е намирало тяло на човек: който е бил в легнало положение.

При последвалата маневра от страна на машиниста за принудително спиране на пътническия влак локомотивът го блъска. На място е извършена проба на машиниста с техническо средство за наличието на алкохол, като пробата е отрицателна.

Тялото на жертвата е обезобразено напълно.
Аутопсията ще покаже дали е употребил алкохол, или дрога, преди да легне на релсите. Възможно е да му е прилошало, докато пресичал линията.

По случая е образувано досъдебно производство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама