Съпругата на убития крадец: Ако нахлуят в дома ми, ще ги прострелям в крака (ВИДЕО)

118

Кадър: Nova

Съпругата на Жоро Джевизов, който беше убит в Пловдив от лекар заяви, че ако в дома й влезе крадец, би го застреляла в крака. Като чуе шум, ще стане, но ще удари само по крака.

Тя беше категорична, че мъжът й не е влизал с взлом в дома на убиеца си: „Жоро не е такова момче. Той не краде и помага на комшиите. При него са само побои„, каза тя в ефира на Nova.

Той няма девет присъди за кражби, а три„, допълни вторият му баща.

За NOVA говори и съпругата на д-р Иван Димитров, който беше арестуван за убийството на Джевизов: „Съпругът ми никога не е отказвал помощ на никого. Щом му се обадят по телефона от болницата, той отива. Случвало се е да ни се провалят планове, защото той трябва да се отзове“.

Когато те нападнат в дома ти, трябва да имаш право да се защитиш„, заяви Жулиета Димитрова и си пожела мъжът й да си е вкъщи за рождения ден на дъщеричката им.

Жулиета Димитрова разказа, че е разбрала какво се е случило на другия ден след стрелбата: „На сутринта мъжът ми каза, че отива на работа. Разбрахме се да се чуем по-късно, но той не ми вдигна телефона. А после видях полицаите, които ми казаха, че той е задържан за разпит„.

За трети път обират дома ни. Досега не е имало задържани. Голямата ни дъщеря е на 6 годинки, а малката е на 2 годинки и половина. Нищо не знаят и се старая да не разбират. Голямата задава повече въпроси. Казвам й, че татко й има работа„, заяви тя и допълни, че не знае съпругът й да има оръжие.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама