ДПС се събра на семинар да решават как да управляват държавата

42

Снимка: ПИК

ДПС организира семинар на тема „Отворено управление – нова възможност за либералните демокрации. Привличане на гражданите в процеса на вземане на решение“.

За участие във форума е поканен дългогодишният председател на АЛДЕ сър Греъм Уотсън, както и депутати, представители на европейските институции, на академичната общност и местната власт, съобщават ПИК.

ДПС избра почивния ден след националния празник, за да стегне редиците си за местната власт под егидата на Европарламента. На сбирката на партията, която е охранявана в строга тайна, ще се появи цялото ръководство на ДПС начело с лидера Мустафа Карадайъ и евродепутатите на движението.

Семинарът е обявен като перспективи пред местната власт на либералните партии, видя ПИК от случайно оставена папка във фоайето на зала „Витоша“ в Студентски град в столицата.

Сред лекторите, освен евродепутатът от ДПС Искра Михайлова, са депутата Йордан Цонев и кметове от ДПС.

В програмата не са отбелязани външни лектори.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама