Падналите в реката полицаи са гонили нарушител с голф

73

Снимка: Novini.bg

Двамата служители на столичната „Пътна полиция“, които с „Лада Нива“ паднаха в Перловска река край бул. „Сливница“, са гонил нарушител, минал на червен светофар.

Полицаите, които са от група „Тежки ПТП“ към столичния КАТ, са били на работа и са следили трафика, съобщават от „24 часа“.
По време на дежурството обаче забелязали шофьор с голф, който минал с бърза скорост на червено, виждайки колата на униформените. Служителите на МВР тръгнали след него да го спрат. Шофьорът обаче не се подчинил на сигналите на полицаите. Гонитбата продължила през 3 кръстовища.

На кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Г. С. Раковски“ обаче пред полицейската кола се изпречило БМВ и за да се избегне сблъсък с него, „Нива“-та на униформените се завъртяла и паднала във водите на реката.

И двамата полицаи са пострадали. Единият от тях е вече изписан след лекарски преглед. Другият остава в болница, той е бил приет в безсъзнание.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама