Интернет булка от Исперих завлече чужденец с 25000 евро

109

Златотърсачка от Исперих успя да свие голяма сума от живеещ в Германия турски гражданин.

Двамата въртели Интернет любов. Нашенката влязла под кожата на чужденеца, двамата чертаели планове как ще живеят заедно. Мнимата Интернет булка от Исперих обещала на мъжа как ще заживее с него в Германия и ще се оженят. Междувременно за близо 3 години „връзка“ по Интернет тя получила от чужденеца общо около 25 000 евро.

Сега полицията в Исперих разследва измама с мнима Интернет-булка. Причината е, че 43-годишният „младоженец“ се явил на 21-ви февруари в Районното управление и разказал как от април 2015 година до февруари 2018 година е бил мамен от жена с постоянен адрес в Исперих, която му обещавала да отиде при него в Германия и да сключат граждански брак. През този период потърпевшият превел сума в размер на около 25 000 евро. Мъжът е с немско и турско гражданство, живее в Германия.

За случая е уведомен районен прокурор и е започнато досъдебно производство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама