Вандали обърнаха и напръскаха със спрей знаците на пътя през Владая (СНИМКИ)

50

 През нощта недобросъветни граждани са завъртяли знаци на път I-1 през Владая, ограничаващи скоростта на движение до 60 километра в час, съобщиха от АПИ за Нова Вест.

Сутринта при обход на участъка служители на Областно пътно управление – София са установили, че забранителният знак е обърнат така че да не се вижда от шофьорите, пътуващи между Перник и София, с което се застрашава безопасността на движение по един от най-натоварените участъци от първокласната пътна мрежа.

Със спрей са изцапани и знаците, ограничаващи преминаването на моторни превозни средства над 12 тона по път I-1 в участъка през Владая.

Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе действия за възстановяване на знаците и апелира гражданите, които са свидетели на подобни недобросъвестни постъпки да подават сигнал на тел. 0700 130 20 – Ситуационен център на АПИ.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама