Бременна жена закла мъжа си пред децата му

77

В Хърватския град Копривница днес, 17-ти февруари, е извършено жестоко убийство.

С нож е бил наръган 46-годишен баща на три малолетни деца. Главна заподозряна за кървавото деяние е бременната му съпруга, съобщава македонският „Вечер“, цитирани от Блиц.

Според разказите на съседи, жената заключила отвътре входната врата и нападнала мъжа си пред очите на трите му деца, нанасяйки му многобройни удари с нож. Отношенията им не били никак добри, затова преди време жената напуснала Деян Свилар, но наскоро се върнала при него бременна, водейки и детето от първия си брак, пишат хърватски медии.

Свидетел на убийството на Деян е най-малкото му дете. Жената не отворила на полицаите, пристигнали на място, затова им се наложило да проникнат в къщата. Вътре заварили ужасяваща гледка. Бременната убийца е на 28 години. Първоначално е настанена в психиатричния отдел на болницата в Копривница, а след като приключат лекарските експертизи тя ще бъде прехвърлена в затворническата болница в Загреб, където ще бъде под постоянен полицейски надзор, дори по време на раждането.

За децата на заклания Деян засега ще се грижи неговият брат, който вероятно ще придобие и попечителство върху тях. Не е ясно какво ще се случи с детето на убийцата от първия и’ брак. По непотвърдена информация мотивът за убийството е патологична ревност.