„Лудогорец“ се изправя срещу италианския гранд „Милан“

42

Тази вечер е мачът между италианския футболен гранд „Милан“ и българския шампион „Лудогорец“.

Двата тима се срещат във фазата на директните елиминации на турнира Лига Европа. „Милан“ е считан за фаворит в мача, като букмейкърите му дават близо два пъти по-голям шанс за победа от „Лудогорец“.

Стотици български фенове посрещнаха италианците на летището. „Милан“ е много популярен в България и има фенклуб у нас. В момента италианският гранд е в криза и се намира на 7-о място в първенството. Снощи „Милан“ се отказаха от официална тренировка на „Лудогорец Арена“, защото играчите били уморени от пътуването.

В центъра на Разград ще бъде разположена открита сцена, на която жителите на града, които не могат да присъстват на мача, ще го гледат на живо.

В подножието на хотела, където гостите са настанени, всичко е блокирано. Групата им се състои от 20 футболисти, но също така и 37 готвачи, масажисти, треньорски щабове, PR специалисти и други.

Снощи те пристигнаха в 17:30 в България. Тук ги очакваше техният готвач, който от няколко дни подготвя специални продукти и меню от диетолози за футболистите.

Готвачът Оскар Базили казва, че от 25 г. менюто на „Милан” се изработва от диетолози и лекари. Той носи продукти от Италия, за да приготви италианските специалитети за грандовете.