Българин впечатли корейци със световен хит (Видео)

112

Българин впечатли корейци с горещо изпълнение на хита Despacito. Атанас Паскалев – Начо, който зрителите на NOVA помнят от „Пееш или лъжеш“ и X Factor, бе специален гост на музикалното предаване в Южна Корея I Can See Your Voice.

То е еквивалент именно на „Пееш или лъжеш“.

Оригиналният формат е корейски. Продуцентите на предаването са поискали да видят най-интересните участници в българското предаване, за да си изберат човек, който да представи страната. Избрали са мен и по-късно получих покана за участие“, разказа за Dariknews Начо.

Така пристигнал в Южна Корея в началото на Януари. Девет дена продължили репетициите за предаването. Българинът е бил единственият европеец, а сред останалите участници имало хора от Тайланд, Филипини, Малайзия, Индонезия.

Организаторите имаха големи очаквания към мен. Визуално бях много по-различен от другите. Никой не вярваше, че съм българин заради латино излъчването ми. Мислеха, че съм от Южна Америка или някоя екзотична страна“, споделя Начо.

А какво се занимава в действителност и може ли да пее се оказало истинска загадка за журито. Заради атлетичната му фигура смятали, че е фитнес инструктор или акробат. Единствената дама сред съдиите предположила, че е танцьор и неминуемо е свързан с музиката.

По време на втория кръг българският изпълнител се изправил на „Сцената на истината“.

„Тогава се получи „ефектът уау“. Имах привилегията да работя с най-известния корейски китарист и балет. Получи се много ефектно, а журито беше силно впечатлено“, каза Начо.