Скорпион: Денят е благоприятен за посредническа и търговска дейност и в тези сфери може да постигнете сериозен успех

32

Овен

Днес не ви достига трудолюбие и постоянство, а импулсивните ви действия и разточителството ще ви донесат сериозни проблеми. На работното ви място може да възникнат проблеми с колегите и сътрудниците, затова бъдете по-сдържани в отношенията си с другите. Въпреки че ще ви е трудно да контролирате емоциите си опитайте се да не нагрубявате събеседниците си. Въобще днес не е най-подходящия ден за общуване. Ако сте твърде подозрителни и недоверчиви това ще провали плановете ви за вечерта.

Телец

Днес може да бъдете прекалено строги и взискателни към другите, но не по-малко и към себе си. Спокойно може да се заемете с повече работа от обикновено и да се справите успешно. Само трябва обективно да прецените възможностите си и правилно да разпределите времето си. Опитайте се да не проявите тази прекалена взискателност и към своите близки, защото това само ще доведе до спорове и разногласия. С повече дипломатичност може да постигнете много повече.

Близнаци

С успех ще се изявявате в обществената работа, а новите делови контакти ще ви донесат в бъдеще нови възможности за развитие и материална изгода. Денят е благоприятен за подписване на договори и важни документи, сключване на сделки, активни действия за решаване на важни финансови въпроси. Може да купувате недвижимости или други големи придобивки за дома, да се сдобиете с нещо красиво и трайно. Вечерта е подходяща за сейно събиране или среща с любимия човек.

Рак

Днес не добре да проявявате активност в деловата и финансовата сфера. Особено ако става въпрос за подписване на договори и сделки, важни документи. Силното емоционално напрежение ви прави уязвими и неуверени в себе си. Нуждаете се от любовта и разбирането на близките си хора. Може добре да прекарате времето си в компанията на близки приятели или със семейството си. Един поход по магазините и някои покупки ще направят чудеса с имиджа и настроението ви.

Лъв

Вашата безкомпромисност и желанието да побеждавате на всяка цена може да ви донесе доста врагове, които тайно ще работят срещу вас. Ако не отстоявате прекалено яростно своите принципи ще избегнете много неприятности. За да постигнете успех днес повече се вслушвайте в своята интуиция. Интересни запознанства, романтични срещи и приключения ви очакват. Не се опитвайте обаче да решавате вместо другите и не обещавайте повече отколкото сте готови да изпълните.

Дева

Обърнете особено внимание на новите контакти днес. Някои от тях може да се окажат чного перспективни в бъдеще. Денят е благоприятен за начинания в деловата и финансовата сфера, търговията и бизнеса. Нараства вероятността за добра печалба. Моментът е подходящ за делови преговори и срещи. Днес успешно привличате вниманието на противоположния пол. Романтичните срещи, новите запознанства и романтичните приключения ви носят нови емоции и преживявания.

Везни

Днес оптимистичното ви настроение ще ви помогне успешно да разрешите някои важни делови въпроси. Радостни събития на работното място като премии, похвали и подаръци ще ви донесат удовлетворение. Въпреки тези добри моменти не забравяйте да изпълните своите задължения, за да няма неприятни изненади. В отношенията с любимия човек може да ви очакват не толкова приятни сюрпризи. Не трябва обаче да приемате толкова навътре ставащото през този ден.

Скорпион

Денят е благоприятен за посредническа и търговска дейност и в тези сфери може да постигнете сериозен успех. Деловите контакти и срещи ще ви донесат практическа полза.във финансовата сфера също ще се справите добре благодарение на своята убедителност и красноречие. Чувствате някакъв стремеж към обновление и промени. Може да ви се прииска да смените обсатновката у дома или да смените жилището си. В семейните и любовните отношения лесно ще постигнете целите си стига да не хитрувате.

Стрелец

Днес може да получите изгода и печалба от работата си с чуждестрани фирми и партньори, различни организации. Може да разчитате на помощта на влиятелни лица и официални и юридически институции. Откриват се нови перспективи в професионално отношение и трябва да се възползвате от тях. Взаимното разбиране и зачитане на чуждите интереси ще ви помогне да създадете благоприятна атмосфера у дома. Семейни срещи, обяснения в любов, романтика и любов ви очакват днес.

Козирог

Бъдете организирани и целеустремени и ще успеете да решите много важни въпроси от делови и финансов характер. Контактите с началниците и влиятелни хора ще са резултатни и успешни. Може да постигнете значителна изгода отслужебно пътуване, при важни делови преговори, получаване на важна информация. Не е най-подходящият ден за изясняване на отношенията с роднини или да предявявате претенции към любимия човек. В романтичните отношения може да изпаднете в лека еуфория, която не е типична за вас.

Водолей

Денят ви носи добри новини и благоприятни събития в деловата и финансовата сфера. Трябва обаче сериозно да се отнасяте към ставащото и да не бягате от възложените ви отговорности. Трудности и неразбирателства в общуването с любимия човек може да избегнете ако се откажете от егоизма и стремежа си да контролирате действията му. Днес желанието ви за свобода и независимост допълнително може да затрудни отношенията ви с близките ви хора и да предизвика неприятности и проблеми.

Риби

Днес ще проявявате по-голяма отговорност при изпълнение на професионалните ви задължения, което ще ви спечели подкрепата и уважението на колегите и началниците. Може да разчитате на морално удовлетворние, а също и на повишение. Ако не сте готови да проявите инициатива и максимално да приложите на практика вашите професионални умения ще пропуснете благоприятните възможности за промяна. В семейството се радвате на благоприятна атмосфера и взаимно разбиране.

Източник: astrovega.org