Светлана Василева и Християн Гущеров дават гласност на любовта си (Снимка)

189

За всички вече не е тайна, че новата изгора на бизнесменът Християн Гущеров е именно моделката Светлана Василева.

Малко след развода си с Мара-отварачката, Гущеров се впусна в ново любовно приключение, като този път смени брюнетката, с доста по-млада блондинка.

За близо 2-годишния брак на бившите съпрузи, Гущеров не си беше позволявал толкова много гласност в социалните мрежи и разкрития на любовта си, колкото в момента го прави с новата си половинка.

Само за няколко месеца в мрежата се появиха десетки снимки, с любовни послания и коментари под тях между двамата влюбени. Светлана и Християн активно показват чувствата си, както във Фейсбук, така и в Instagram пред всичките си фенове и завистници.

Последното такова публично разкритие, в което младата моделка отбеляза любимия си, беше публикувано във Фейсбук, придружено със снимка на двете влюбени гълъбчета:

Когато обичаш и си обичан, не се нуждаеш от нищо друго. Когато не обичаш или не те обичат, не е от особено значение какво друго имаш.@hristian_gushterov 💖❤️💝

Дали това е послание, отправено с цел да покаже истинността на чувствата им, или може би е послание към бившата жена на бизнесмена, с което Светлана се опитва да каже, че нищо не може да замени или купи любовта, след като си я изгубил…, това всички останали могат само да гадаят.