Група Тоника Домини със специален концерт за най-верните почитатели

75

Само 40 щастливци ще присъстват на закрит концерт на „Тоника Домини”.

Само 40 души от цялата страна слушат групата на живо този януари. „Тоника Домини” ще осъществи голямата мечта на най-вярната си публика – близка среща с любимците си
Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова от „Тоника Домини“ ще изнесат частен акустичен концерт с името „ТОНИКА UNPLUGGED” на 15 януари във Фабрика 126.

След концерта изпълнителите на „Нека да е лято” и още много любими песни на българите ще отговарят на въпроси и имат възможност да се срещнат и да поздравят цялата публиката, както и да подпишат CD, и да запечатат това уникално изживяване със снимка. Това е емоцията, която не може да изпитате на масов концерт, а само на частния акустичен концерт „ТОНИКА UNPLUGGED” във Фабрика 126 на 15 януари 2018г.

Изтънченият акустичен концерт с компресирана, дълбока и нежна музика е уникално по рода си и страхотен новогодишен подарък за най-големите фенове от любимото трио на всички българи „Тоника Домини”.

„Закритият акустичен концерт „ТОНИКА UNPLUGGED” е музикално изживяване, което е специално организирано за вас, най-верните фенове на „Тоника Домини” – вие сте нашето вдъхновение и заслужавате специален подарък от нас!”, споделят Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова.

Мега ексклузивното събитие ще бъде във Фабрика 126, в изключително стилна и модерна обстановка, която ще ви пренесе в друг свят и ще ви остави без дъх.
За единственото по рода си събитие в България с уникално акустично звучене, залата във Фабрика 126 ще бъде без абсолютно нито едно мъртво пространство и всяка седалка е главно място за слушането и взаимното усещане с музикалната програма, където за първи път между публиката и група „Тоника Домини” няма да има никакви граници.

Всеки, който иска да се наслади на това уникално, интимно и невероятно изживяване с любимците си от група „Тоника Домини”, може да закупи билети в мрежата на eventim.bg.
Но побързайте, защото местата за ограничени. САМО 40!!!