68 е най-добрата секс поза

420

Сексуалната пoза 69 е добре позната на всички, стилът ѝ е доста акробатичен и доставя еднакво удоволствие на двамата партньори.

Позата 68 е нов вариант на класиката, но вместо двамата партньори да получават удоволствие едновременно, то доминира при единия. А всеки има нужда от такива егоистични моменти от време на време.

При тази поза единият партньор e легнал по гръб с присвити крака и стъпил с ходилата си на земята. Другият ляга върху него в противоположна посока и глава към бедрата на партньора си. Ако жената е отгоре, вагината се позиционира към устата на партньора и му дава пълен достъп до всичко, което той иска да изследва, докато партньорката му се концентрира върху оргазма си.

Позата е абсолютен фаворит при орален секс и оставя ръцете свободни за допълнително ползване. Ако сте отгоре, това е идеална възможност да увеличите удоволствието си, а ако сте отдолу, имате достъп до всеки сантиментър от партньора си.

Звучи лесно, но може да е трудно за изпълнение, така че ползвайте лактите си, за да се подпирате и се отдайте на удоволствието.

Източник: Cosmopolitan

Превод и редакция „Нова Вест“