Любимата на Гришо: Чувствам се на 21 и вярвам, че възрастта е само число

65

В обширно интервю за британския вестник „Сън“ Никол Шерцингер проговори за миналото, настоящето, бъдещето и личния си живот.

Тя потвърди, че с Григор Димитров са заедно и никога не са се разделяли, каквито слухове имаше по-рано. Американката призна, че един ден ще има голямо семейство, но Бог трябва да каже кога ще стане това, пише „Блиц“.

„Не мога да давам съвети за любовта, защото не съм по-различна от повечето момичета. Не се влюбвам лесно, но когато това стане е много силно и дълбоко. С Григор се опитваме да жонглираме с непрестанните ангажименти, но уверявам ви, не минава много време, за да се чуем. Дългите разстояние са повече обстоятелство, с което се съобразяваме, отколкото пречка“.

Никол бе запитана дали все още държи на думите си, е до пет години ще стане майка, на което отвърна, че това ще стане, когато каже Бог.

„Един ден ще имам голямо семейство. Родила съм се в такова и ще създам такова – голямо. Нямам времева рамка, защото човек никога не знае какво ще му даде Бог“, обясни певицата.

Американката каза още, че 39-те й години не са проблем да се чувства добре.

„На 20 човек се тревожи много повече, отколкото на 30. По-емоционален е, но след това става по-балансиран. Вече не се притеснявам, че остарявам. По-важно е това, което се случва сега. Успокояваш се, когато разбереш, че детето в теб не си отива. Чувствам се на 21 и вярвам, че възрастта е само число“, обясни Никол.

Певицата говори и за предишната си връзка с пилота Люис Хамилтън като призна, че не нежеланието му да има деца сега е било причината за края на връзката им.

„Бях в тази връзка почти седем години. Не обичам да се провалям в нищо, но в един момент разбрах, че нещата няма да се получат. Аз, като всяка жена, давам цялото си сърце за човека, когото обичам, но в онзи случай нещата от другата страна не бяха същите. Разбрах, че никога няма да получа същото и преоцених нещата“, коментира певицата.