Един от „ангелите“ на Victoria’s Secret сложи край на кариерата си

50

Снимка: Getty Images

Годишното бляскаво шоу на Victoria’s Secret тази година беше съпроводено от редица шумни истории.

Няколко момичета не получиха визи за Китай, където се провеждаше дефилето, Джиджи Хадид разгневи китайците и остана извън шоуто, а във въздуха полетяха слухове, че Алесандра Амброзио – една от ветеранките на Victoria’s Secret, се пенсионира.

Няколко таблоида съобщиха, че 36-годишната бразилка сама е обявила новината, че участието в Шанхай е последното ѝ като „ангел“ на прочутата марка за бельо, пише dariknews.bg.

За да стигне до истината, списание People попита красавицата има ли доза истина в слуховете за пенсионирането ѝ.
„Не знам. Не мога да повярвам, че все още съм тук. Не съм си и мечтала да участвам в 17 дефилета на Victoria’s Secret, но съм много щастлива, че дойдох в Китай, защото това е най-голямото шоу, което сме правили“, призна Александра Амброзио.

В края на краищата Алесандра сложи край на спекулациите в Instagram, където пусна снимка, придружена с послание, в което красавицата разкрива, че шоуто в Шангхай е било последното за нея и благодари на марката за изживяването на бъде ангел на Victoria’s Secret цели 17 години.


Бразилката, която е майка на две деца Аня и Ноа, съответно на девет и пет години, има изяви като актриса, последната от които в комедията „Баща в излишък 2“.