Необикновената любовна история на Калинка и Виктор (Видео)

95

Кадър: Youtube

Има едни хора и едни определени моменти, които ни разтърсват толкова много, че ни карат да се замислим в действителност какво имаме и прекалено много ли издребняваме в желанията си.

Историята на Калинка и Виктор е толкова разтърсваща, вдъхновяваща и в същото време много полезна за хората, най-вече за тяхното духовно израстване.

Калинка и Виктор е млада и влюбена двойка с една обща съдба – не могат да виждат.

Тяхното запознанство започва преди 5 години. Макар да не са се виждали никога, още на третия ден те разбират, че са сродни души.

Преди около 2 месеца, Виктор предлага брак на своята любима на едно вълнуващо и специално място за тях – връх Мусала, един от многото върхове, които и двамата, въпреки че са незрящи, успяват да покорят.

Той е всичко, което едно момиче може да иска. Спонтанен, нежен и екстремен. Също като мен“, споделя Калинка.

На въпроса дали обича Калинка, Виктор се усмихва и казва, че тя е всичко за него.

Двамата са студенти в СУ „Св. Климент Охридски“. Обожават планинарството и екстремните спортове, летят със самолет, скачат с парашут. Макар, че не могат да видят красотата на местата, които посещават, Калинка и Виктор виждат чрез големите си сърца. Поредното доказателство за това е тяхната мечта да имат свое собствено дете, но искат и да си осиновят.

„Искаме да имаме и наше детенце, но и да осиновим, за да помогнем да едно изоставено дете да живее в по-добри условия„, заявява Виктор, който в момента е изправен пред друго предизвикателство. От седем месеца търси работа, но засега без резултат.

Замисляли ли сте се колко хора с възможности и не само, могат да направят подобно нещо? За жалост много малко и тези, които правят толкова големи дела, достойни за респект и уважение  са лишени физически или финансово от нещо.

Тази история, един страхотен мотиватор, която те кара да осъзнаеш колко много неща можеш и на колко неща си богат.