Защо фолк певицата Екстра Нина пропътува над 4000 км с кола

141

Фобия от височини и страх от турболенция принудили фолк звездата Екстра Нина да пропътува над 4000 километра с личния си автомобил.

За да пристигне на време за снимките на последния си проект с участието на Кристас Кесарас, на певицата й се наложило да тръгне с кола два дни по-рано от предвиденото.

Голямото разстояние не изплашило изпълнителката, напротив. Екстра Нина била съгласна да измине хиляди километри на четири колела, отколкото отново да се качи на самолет и да изживее ужаса от турболенцията, който оставил траен отпечатък в съзнанието й.

Преди няколко години, на едно от задокеанските ми турнета, пътувах от лос Анджелис до Лас Вегас. Разстоянието със самолет беше едва 40 минути. Качихме се, всичко беше нормално и изведнъж ни хвана така силна турболенция – имах чувството, че всеки момент ще паднем и ще се разбием. След това няколко пъти са ме канили на участия и в Австралия, но винаги съм отказвала. Няма шанс повече да се кача на самолет” – разказва за преживения ужас Екстра Нина и допълва – „Навсякъде пътувам само с колата си. Няма значение колко е голямо разстоянието, само да се стига до там по суша.

За радост на певицата до Испания, където били снимките се стига и с кола. И така след два уморителни дни и хиляди изминати километри, Екстра Нина пристигнала във Валенсия.