БФС подпомогна клуба на Локомотив Дряново със спортни приспособления и аксесоари

96

Президента на Български футболен съюз Борислав Михайлов и ръководството на Аматьорска футболна лига при БФС направи поредния жест към Локо Дряново като подпомогна клуба със спортни пособия и аксесоари и мрежи за футболни врати за двата стадиона „Локомотив” в Дряново и „Републиканец” село Царева ливада, ъглови флагчета, футболни топки и други аксесоари.

Председателят на Областния съвет на БФС град Габрово Георги Трендафилов присъства на тренировъчния процес на школата като предаде послание от името на ръководството на футболната централа за добрата работа в Габровска област.

През последните години Български футболен съюз организира и провежда целогодишно редица футболни мероприятия в Дряново и Габровска област – девически турнири, юношески турнири и лагери на представителните отбори на националните младежки гарнитури на България, по този начин Габровска област е вече футболен център в страната. Благодарение на отличните футболни бази с които разполагаме дават добра възможност за осъществяването на тези мероприятия и развитието на детско-юношеския футбол в Габровска област – сподели Георги Трендафилов.

Ръководството на ФК „Локомотив 1927” Дряново благодари за добрия жест и помощта на Борислав Михайлов и ръководството на БФС и Аматьорската Лига.