Певицата Дара отново без гадже

438

Снимка: Фейсбук

Дара и поетът Константин Трендафилов вече не са заедно, ако съдим по профилите им в социалните мрежи

Те имаха кратка, едва няколкомесечна любовна афера, но днес двамата не поддържат романтични взаимоотношения, пише hotnews.bg. А любовните им клипчета са изтрити, сякаш никога не са съществували.

Преди няколко месеца Дара и Константин се влюбили един в друг, след като се запознали покрай участието си в „Черешката на тортата“. Не след дълго те се превърнаха в една от най-харесваните светски двойки, но за съжаление само за броени седмици. В средите се знаеше, че Константин бил рамо до рамо със звездната си изгора на всяко нейно участие, но двамата очевидно вече са разделени. Причината за края на връзката им не е официално оповестена, но се предполага, че Трендафилов е влюбен в друга певица.

Изненадващата новина идва малко след като Константин дебютира като сценарист на клипа на най-новата песен на Дара – „Недей“. „Искахме да покажем непринуденото, истинско лице на любовта. Тя никога не е само клиширано-усмихната. Но и в най-тъжните й моменти можем да открием красота, стига да отворим очите си за нея“, обяснява идеята на клипа Трендафилов.