Съпругата на Румен Радев такава, каквато е

60

Снимка: ЕLLE

Българската президентша Десислава Радева е корица на ноемврийския брой на списание ELLE. Преди няколко месеца лице на реномирания френски бранд стана и първата дава на Франция – Бриджит Макрон. Пред списанието тя разкри интересни факти от съпружеския си живот с младия френски президент.

Интервюто с нашата първа дама е озаглавено „Десислава Радева – такава, каквото е“.

Появата на Радева именно в ELLE не е изненада предвид факта, че за списанието работи и личният й коафьор Любен Николов. Преди няколко месеца той разказа пред ЕLLE, че Радева плащала сама както на него, така и на гримьор от салона и не използвала представителни пари.

Първата дама Десислава Радева бе специален гост на седмицата на модата в София

Съпругата на българския президент не случайно е избрала Любен Николов, който освен че е един от най-добрите коафьори у нас, има богата клиентела от дами в политиката и бизнес средите, отбеляза тогава списанието.

Любен Николов е и коафьорът, на когото ELLE България поверява кориците, специалните си проекти и модните сесии вече няколко години:

Десислава Радева е изключително скромна и непретенциозна“, заяви коафьорът за elle.bg. “Тя плаща прическите си по цените, на които работя. В салона ми, на място я гримира Анастасия Беневрешка, чиито услуги г-жа Радева също заплаща от собствения си джоб, а не с държавни пари.“