Любопитно

Слънце в Скорпион носи сила на духа

Ноември носи на хората трансформация в природата и скъсяване на дните, а също и по-малко енергия.

Не е чудно, че дори положението на планетите показва това. Промените в настроението са в зависимост от това как цветовете на природата около вас посивяват. Това е напълно естествено. Тези инстинкти са кодирани в нас, независимо дали ни харесва или не.

Марс ще навлиза във Везни през ноември. Можем да очакваме спокоен период, в който ще се държите рационално. Емоциите ще бъдат изместени. Съвестен и отговорен подход ще ви донесе добри предпоставки за успех в кариерата. Заради Меркурий в Стрелец морални аспекти са силни. Слънцето в Скорпион ще донесе доза сила на духа, което ще бъде нещо хубаво, докато не започнете да се възползвате от тази енергия като я предавате на другите.

Хороскопът за ноември 2017 г. съветва хората да компенсират тяхната умора с радостни събития. По този начин ще успеете да презаредите изгубената енергия. Предстои ви толкова много, макар че може да не изглежда така. Отделете време да се отпуснете. Тялото ви специално ще бъде много натоварено този месец.

Ето и го и хороскопа за всички зодии

Овен

През ноември работите много активно заради забавянето на плановете ви през предходния месец. Трудно ще отстоявате интересите си, защото на моменти изпадате в нетипични за вас колебания и съмнения, че може да бъдете измамени. Колебанието и нежеланието да се грижите за себе си може да попречи на собствената ви кариера или личен живот и да отидете в другата крайност – да се капсулирате в „уникалното“ си его. Месецът позволява да печелите добре, което не означава, че трябва да харчите пари за задоволяване на чужди цели, разминаващи се с вашите, защото искате да блеснете или да направите впечатление на хора от среда, към която се стремите, въпреки че не е вашата. Съветвам ви да не се разпилявате. Бъдете по-въздържани, умерени в желанията и действията си. Предпазвайте се от опитите да ви използват, ако сте дали гласност за финансовите си постижения, защото може да се окажете с парични проблеми в края на годината. Не пречупвайте своите чувства през материалните си стремежи. Семейните да не прекаляват с отсъствието от дома. Необвързаните може да се окажат впримчени в брак по сметка, но не защото те го искат, а защото са хората с парите. Грижете се за здравето си, което може да ви изненада с проблеми заради преумора или липса на достатъчно сън. Щадете очите си.

Телец

Ноември е подвластен на емоции и ви забранява да направите крачката към нови задачи. Не е изключено да приключите или брака си, или интимната си връзка, или пък да забравите завинаги част от хората от вашето обкръжение. Причината е в недоволството ви от хората, които кръжат на ята около вас, но не за да ви бъдат полезни или да си помагате взаимно, а за да се домогнат до вашите познанства и възможности в своя полза. Ако ви е трудно да се концентрирате в една цел, рискувате да сринете стабилността си в края на годината. За вас е важно да имате верен и предан партньор до себе си, както и много полезни познанства. Романтични срещи ще направят щастливи тези от вас, които не са създали семейство. Имате силно изразена сексуалност и привличате неудържимо противоположния пол. Месецът ви преминава през безбройни флиртове и интимни връзки. Именно защото се познавате, не вярвате и на партньорите си. Веднъж започнали сериозна връзка, се проявявате като ревнивци, така ще е и през този месец. Личният ви живот не е спокоен и хармоничен, както се надявахте да бъде. Причината е в близките ви, които отново капризничат, без да се съобразяват с финансовото ви състояние. Не допускайте вашите импулсивни действия да попречат на печелившото завършване на 2017-а и на успешното начало на 2018 година.

Близнаци

Месец ноември е за вас светъл лъч, позволяващ ви да поставите ново начало, да инвестирате, ако сте съхранили финансовата си стабилност предишния месец и не сте разклатили отношенията си с вашите делови партньори, каквато опасност съществува. Умеете идеално да прикривате чувствата си, но въпреки това привличате хората към себе си и будите доверие в тях, докато в един момент, се превърнете в незаменими. Не прекалявайте с желанието си да им помагате, защото в един момент заради вашата незаменимост ще се чудите как да се отървете от използвачи. Трудно ви е да останете спокойни, ако плановете ви се бавят по чужда вина, а вие гоните срок за приключването им. Мислете за здравето си. Въоръжете се с увереност, че нещата са поправими, и си наложете спокойствие, но не пропускайте да анализирате и вашите действия, защото може някъде да грешите и да не виждате, че сами творите проблеми. Не търсете вината само в околните. Заради желанието за ново начало в личен план ще се впуснете в много флиртове, които ще прерастват в сериозни едновременни интимни връзки, само защото галят егото ви. Като се наситите, трудно ще се отървете от партньорите си и така ще си спечелите проблеми.

Рак
Месецът изисква да сте умерени, тактични, да се съобразявате с колегите и близките си, но вие сте импулсивни, амбициозни и целеустремени, въпреки че не сте сигурни дали вървите в правилната посока. Искате да постигнете много, но се ядосвате, че ви пречат – ваше внушение, за да оправдаете липсата на възможност да постигнете някоя от безбройните цели, които сте си поставили. Във ваша полза е да обмисляте добре плановете си, а след това да се впускате в действие, за да избегнете поредните депресиращи ви спадове и възходи. Не се изкушавайте от желанието да се впускате в начинания, а се отдайте на спокойна работа, свързана със завършване на текущи задачи. Не допускайте да ви убеждават, че предложенията за нова дейност или за промени в личния и професионалния ви живот са във ваша полза, защото ще се окажете в капана на използвачи, които ще извлекат полза за себе си, а вие може да загубите част от спестяванията си. Не играйте ролята на добрите посредници, защото така ще натоварите психиката си, че ще се наложи вие самите да търсите помощ. Постарайте се да изгладите всички недоразумения, които сте сътворили през изминалите месеци с хората от вашето обкръжение, и да създадете добра основа, за да продължите съвместната си работа. Разчитайте само на себе си и на вашите близки.

Лъв
Месецът е свързан със запознанства и с възможност да обогатите или промените средата, в която живеете и работите. Заредени сте с много положителна енергия, изпълнени с оптимизъм, знаете какво искате от живота и как да го постигнете. Потърсите ли помощ, ще ви бъде дадена. Заради моментна неувереност и съмнение във възможностите си или заради дочути клюки, че не сте достатъчно добри професионалисти, може да провалите месеца си и да затънете в самосъжаление с надеждата някой да ви съчувства. Не се притеснявайте, ако се налага бързо да се разделите с хора от обкръжението си, защото са ви мамили, предавали са ви многократно, но вие сте били доверчиви и сте пропуснали тези факти. Запознанствата ще ви възвърнат разколебаното доверие в хората. Имате възможност да постигнете много в професионалния си живот, като създадете нови, полезни делови отношения, но не бъдете доверчиви, докато не се убедите, че хората, които допускате в живота си, заслужават. При семейните изневярата няма да получи прошка, а ще доведе до развод. Съдбата ще ви подложи на изпитание, защото сте изцяло във властта на емоцията, която на моменти дори ви е непосилно да овладявате.

Дева
През ноември преминавате през немалко трудности, които не са причина да се отчайвате или отказвате от целите си. Бъдете самоуверени и не се притеснявайте. Грешките са поправими. Бъдете търпеливи, затваряйте си очите пред недостатъците на другите и ще ви възприемат като идеалните приятели и партньори, готови да ви дадат подкрепата си, която ви е необходима, през първата половина на месеца. Не проявявайте агресия при спор. Забравете за инвестициите, за да избегнете изненадваща финансова криза заради ненужни разходи, породени от внезапни гостувания или покани за рождени дни, на които задължително трябва да отидете, за да не си създадете проблеми с вашите близки. Бъдете умерени и търпеливи, отдадени на рутината и натрупания опит и заети със завършване на задачите си в поставения срок. Не се самозабравяйте в желанието си да командвате, ако не искате да си спечелите врагове. Обичате да сте в непрекъснато движение, но е по-добре да не предприемате импулсивно пътувания, защото ще бъдат обвързани с трудности, породени от други хора. Щадете здравето си, което може да пострада заради претоварване с работа и липса на почивка.

Везни
През ноември промените са във ваша полза и е време без колебание да ги предприемете, за да не страдате за поредния пропилян месец. Не ви съветвам да поставяте началото на нов бизнес, ако не сте сигурни в честността на хората, с които искате да се обвържете. Не отказвайте предложение за работа извън България, особено ако имате Съдбовен път, изискваш да живеете извън родината си. Приемете, че това е вашият шанс. Не се впечатлявайте от големите обещания за високо заплащане, с които ви мамят, а отидете и на място се убедете, че това е истина. Не приемайте брачно предложение с цел нечие облагодетелстване, особено ако сте добре финансово. Предпазвайте се от опитите да ви използват, особено ваши роднини, а вие ще се чудите как да им отказвате парична помощ. Склонността ви да се отдавате на емоцията и страстите си е във ваша вреда, защото бързо се влюбвате и нито виждате, нито чувате предупрежденията. Сами сте си виновни за разочарованията, които ви чакат, още повече че не съзнавате кога е подходящият момент да се отдръпнете.

Скорпион
Ноември изисква от вас да претърпите промени не само в професионалния и личния живот, но и в самите себе си. Орисани сте да завършите годината на Слънцето, озарени от ветлината на новото знание, прогледнали за красивите мигове, които умишлено отказвате да видите, но те са оставили ярка следа в дните ви. Заредени сте с амбицията да се усъвършенствате, но мечтаете да вземете от живота най-доброто не само през месеца, а и през следващата година. Начинанията през месеца са на заден план. Работата ви спори, ако не надавате ухо на всички страни, за да не пропуснете нещо от разговорите, част от които не ви засягат. Както винаги и през този месец сте подвластни не само на острия си ум, но и на острия си език. Въпреки че сте активни на работното място и ще се справите със семейни задължения, които бяхте позанемарили, често имате потребност да се усамотите и да размишлявате за ставащото и за изминалите месеци от годината. Не изключвам възможността да изневерите и да се разделите с половинката си. Несемейните имат шанс да срещнат любовта на живота си и дори светкавично да създадат семейство.

Стрелец
Ноември ви носи спокойствие и умереност във всичко. Хармонията във вас самите е стимул да я въдворявате навсякъде, където сте, и да се превръщате в желана компания и душеприказчици. Спор няма, умеете да умиротворявате спорещите. За жалост сте обзети от непримиримост към чуждите недостатъци и без умора ги натяквате на когото трябва и не трябва. Ако някой ви е ядосал, със сигурност ще го залеете с гнева си, че не е за първи път, и злопаметно ще изброите и другите такива моменти от миналото. Склонни сте да рискувате, но във ваша вреда. Не изпадайте в ярост, когато се озовете пред поредното препятствие. Разчупете бариерите, които сами си поставяте. Не се очакват сериозни промени и проблеми. Добри партньори сте в брака, изповядващи философията, че семейството трябва да съществува в щастие, за да имате успех и в професионално отношение. Постарайте се да съхраните хармоничните отношения с колегите и близките си, за да имате тяхната подкрепа. Необвързаните може да създадат семейство, месецът е подходящ за целта.

Козирог
През ноември сте орисани на промени. Задължително ви е нужен отдушник. Намерете си подходящ партньор, който да ви помогне да преоткриете себе си. По отношение на финансовите дела не бива да подписвате нищо, което не ви е напълно ясно, за да не ви измамят. Ако се опитват да ви накарат да вложите пари дългосрочно, откажете без колебание. Не се подвеждайте от чуждото мнение. Обзело ви е странното желание да се впускате в безкрайни удоволствия, но не му е дошло времето. Месецът позволява промени и на работното място, и в личния живот. От вас зависи дали ще са положителни. Бъдете отговорни към семейството си и не прекалявайте с командировките. Необвързаните може да срещнат по време на път своята половинка. Ще търсите лесните печалби, за да задоволите капризите си. Съветът ми е да проявите търпение и да си затворите очите пред недостатъците на другите хора, за да създадете полезни приятелства. Всеки има кусури, вие – също. Здравето ви зависи от вашите успехи.

Водолей

Не се обвързвайте с обещания за начинания през ноември, защото ще си създадете проблеми с хората от вашето обкръжение, които не са готови да ви сътрудничат. Стабилизирайте постигнатото. Внимавайте с новите си познати, за да не търпите разочарования, че сте се обвързали с неподходящите. Имате силно развита интуиция. Доверете й се! Проявите ли търпение и воля да си затворите очите пред недостатъците на другите, ще бъдете идеалните приятели, въпреки че това е непосилна задача, която сякаш заядливо ви е поставила Съдбата. Неподходящи партньорства ви изкушават с предложения за работа или инвестиции. Ако пренебрегнете предупреждението, трудно ще успеете да прекратите съвместната си работа. Добрата новина е, че с каквото и да захванете, ще ви се удава отлично, затова материалните блага си осигурявате сами благодарение на собствения ви упорит труд. Ще си създадете проблеми и в семейството, ако решите да се отдадете само на работа и забравите семейните си задължения.

Риби
През ноември с лекота и желание се вживявате в чуждите проблеми и чувствата на околните. Тази ви характеристика в края на годината на Слънцето води до потискаща личността обвързаност и до разболяващи ви емоционални състояния. Готови сте на всичко, за да сте на върха и да печелите признание, да чувате похвалите на възхитени хора. Уви, това няма как да се случи, ако импровизирате с начинания. Не пропускайте да анализирате постигнатото и да поправите грешките си, стига да е възможно. Обогатете се с нови знания и не пропускайте да поднесете новите си идеи по разбираем начин за околните, дори и за незапознатите с вашата дейност. Семейството ви няма да се примири с отсъствието ви от дома, но би ви подкрепило във вашите нови начинания. Някои от несемейните ще се изкушат да сложат подпис под брачното свидетелство и се свържат с чаровни, привлекателни, но неподходящи партньори. Съветвам ги да не бързат, защото самотата им сега ще е нищо в сравнение със самотата заради брак, изпълнен с разочарования.

Източник: mesechni-horoskopi.blogspot.com

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 1 седмица
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 3 седмици
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 3 седмици
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 3 седмици
  • Свят

Нова гореща вълна ще удари Балканите

Летните горещини продължават. През Западните Балканите ще премине гореща вълна този уикенд, започвайки от Сърбия. …

преди 3 седмици
  • Свят

Космически проблем: Може да се наложи на двама астронавти да прекарат месеци извън земното кълбо

Проблемите с безопасността на новата капсула "Старлайнър" на "Боинг" продължават. Заради това все по-възможно изглежда…

преди 3 седмици