Хороскоп

Телец: Днес е благоприятен ден да довършите започнатото

Овен

Днес може да станете жертва на интриги и измама. Няма да бъдете способни реално да прецените ситуацията. Ще получите помощ от колеги и надеждни приятели, които ще ви дадат мъдри съвети. Пригответе се за проблеми в личния живот или неблагоприятни промени на работното място. Неприятни новини ще ви извадят от равновесие и ще развалят настроението ви. Въздържайте се от конфликти у дома и помнете, че утрото е по-мъдро от вечерта.

Телец

Денят е благоприятен за довършване на започнатото. Може да се опитате да въведете ред у дома, да започнете ремонт или освежаване на жилището си. Възможно е да направите някои делови запознанства, от които ще се възползвате в бъдеще. Финансовият ви доход е достатъчно добър и може да си позволите малко шопинг. Отнасяйте се критично към съветите на роднини. Сега са ви нужни положителни емоции затова прекарайте свободното си време сред приятна компания.

Близнаци

Вероятно днес ще бъдете болезнено раздразнителни и мнителни. Струва ви се, че шефовете ви гледат накриво, а приятелите си подозирате в нелоялност. Направете всичко да укрепите авторитета си независимо, че не всичко върви както ви се иска. Слабостите ви и илюзиите в общуването, грешни представи може да донесат загуби в търговията и творческата дейност. Ако у дома ви чака много работа постарайте се да я разпределите между всички от семейството.

Рак

Не бъдете прекалено независими в личния си живот, за да не останете сами. Финансовото ви положение е добро. Следвайте интуицията си и няма да сгрешите по пътя към благополучието. Настроени сте дружелюбно, но не се доверявайте на приятелите си. Хора, на които вярвате безрезервно може да ви предадат. Отделете внимание на себе си и ще почувствате спокойствие и облегчение. Може да посетите възрастните си роднини и да ги зарадвате.

Лъв

Внезапна неочаквана печалба ще ви зарадва и ще оправи настроението ви за цял ден. Активният отдих, размисли и общуване с близки хора ще запълнят времето ви. Може да посрещнете гости или да се видите с роднини и близки приятели. Те ще ви донесат душевен комфорт и хармония. Вероятно любовно увлечение няма да продължи дълго въпреки обещаващото начало. Не прекалявайте с угощенията, за да не съжалявате по-късно.

Дева

Доброто настроение значително ще повлияе на трудоспособността ви. За да се предпазите от финансова криза, ще трябва ръзумно да вложите парите си. Може да разчитате на приятелите си, които са по-компетентни по бизнес въпроси да ви посъветват какво да направите, за да получите добра печалба. В семейния живот не всичко е идеално. Малко семейно събиране ще ви помогне да изясните недоразуменията и да постигнете желаната хармония и доверие.

Везни

Всичките ви мисли днес се въртят около една тема – любов и близък човек. Не са изключени недоразумения, но лесно ще се изяснят и отново ще се носите на крилете на любовта. Интересни идеи, които ще приложите в работата си ще бъдат оценени по достойнство и това веднага ще се отрази на възнаграждението ви. За да се спасите от главоболие и изостряне на хронични заболявания се поглезете с процедури и активна почивка, които бързо ще ви върнат във форма.

Скорпион

Силните емоции напълно ще ви завладеят. Любовна интрига на работното място неочаквано и за вас ще ви обсеби. Запазете разсъдъка си и бъдете предпазливи, за да избегнете много неприятности. Откъснете се от външния свят за малко. Желателно е да отложите всички решения и важни задачи за друг ден. Посветете малко свободно време на децата си. Те отдавна жадуват за вниманието ви. Разходете се сред природата и се заредете с енергия.

Стрелец

Бъдете внимателни с хората около вас. Всички конфликтни ситуации ще донесат сериозни последствия за вас. В семейството е възможен спор за материални въпроси. Ако носите повече пари от партньора си у дома не го натяквайте и не го тъпчете. Обмисляйте новите проекти, които ще предложите за изпълнение. Те ще бъдат оценени по достойнство и ще ви донест добри резултати. Сериозни промени настъпват в обкръжението ви и трябва да отделите време, за да прецените ситуацията и да вземете правилно решение.

Козирог

Днес ще се наложи да поработите здраво,за да успеете с всички задачи и да не пропуснете нещо важно. Съобразявайте се с мнението на близките си хора.ако финансовото ви положение не е такова каквото ви се иска, не се огорчавайте и не изпадайте в паника. Направете точен план за бъдещето и с вашето трудолюбие ще успеете да се справите успешно. Делово партньорство и взаимоизгодно сътрудничество ще ви помогне да си стъпите на краката.

Водолей

В професионалния ви живот всичко се развива равномерно. Важното е да бъдете уверени в себе си и своите възможности. В личния ви живот всичко се нормализира, а любовта се разгаря с нов пламък. Подредете проблемите си по важност и ще ги резрешите много по-бързо и ефективно. Бъдете по-внимателни във всяко отношение днес. Възможни са неочаквани промени в набелязаните планове и ситуацията ще се подрежда не така както ви се иска.

Риби

Внесете малко романтика в семейните отношения. Не довеждайте ситуацията до конфликт, за да не се окажете без възможност за изход. Тогава ще видите как се променя отношението на близките ви към вас. Творческото отношение към всяка задача ще ви откъсне от проблемите в личния живот. Много от вас ще се радват на успехите на децата си. Вечерта може да очаквате близък приятел, когото отдавна не сте виждали.

Източник: astrovega

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • България

Фирмата, замесена в скандала с бития пациент, взела милиони по време на служебните правителства

хранителната фирма „Брадърс Секюрити“, чиито служители бяха замесени в скандала с бития мъж, който по-късно…

преди 2 дни
  • Лайфстайл

Алла Пугачова е в много тежко и се нуждае от специално лечение

Известният шоумен и приближен на певицата Стас Барецки свидетелства, че състоянието на Пугачова е много…

преди 2 дни
  • Любопитно

Днес е голям световен празник. Ден на риболова

Официално 27 юни се чества за Световен ден на риболова от 1985 г. по решение…

преди 2 дни
  • Бизнес

Шефа на БНБ: Влизането в еврозоната е политическо решение, у нас сега такова липсва

Преди Хърватия да влезе в еврозоната, ние бяхме с по-добър кредитен рейтинг от тях, сега…

преди 2 дни
  • Свят

Руснаците се завряха се и в канализацията, но не успяха да превземат този град

"Дори промъкването през водопроводните тръби не помага на руските войски да превземат Часов Яр", пише Forbes…

преди 2 дни
  • Спорт

Тартор на Сектор „Б“ и още 13 левскари бяха осъдени

Феновете на Левски, които организираха протест срещу собственика Наско Сираков и забавиха началото на домакинския…

преди 2 дни