Вижте първият транссексуален модел, който стана Плеймейт (Снимки)

644

Снимка:Playboy.com

Френският модел Инес Рау продължава да твори историята

Смуглата красавица украси новия брой на Playboy. Тя не просто се появи на страниците на изданието, но и бе обявена за Playmate и момиче на месец ноември.

Снимка:Playboy.com

Няма как да не подчертаем, че в дългата история на мъжката библия никога не се е случвало транссексуален модел да стане момиче на месеца.

Купър Хефнър – синът на Хю Хефнер, който в момента изпълнява длъжността главен творчески директор на изданието, коментира прецедента в Twitter. Той заяви, че трябва да се борим за по-отворен свят, а не „да насърчаваме омразата и липсата на приемане“.

Рау несъмнено е изящна красавица, за която ни е трудно да повярваме, че е родена като мъж. Със своята нежна, деликатна и излъчваща женственост външност Инес печели сърцата не само на редакторите на Playboy, но и на модния елит. Това красноречиво се доказва от участието на Рау в кампания на Balmain и фотосесията ѝ за италианското издание на Vogue.

Снимка:Instagram

Красавицата се прочу не само с професионалните си успехи, но и с изказването си, че е чудесно да можеш да избереш от какъв пол да бъдеш. Самата тя го прави с вдъхновяваща смелост и решителност. И то, когато е все още тийнейджърка. Инес се подлага на операция за смяна на пола на 15, след което заминава от родната Франция за САЩ. За да търси късмета си и го намира, превръщайки се в модел, който разбива на пух и прах стереотипите.

Източник: woman.hotnews.bg