Кои бяха сред гостите на сватбата на годината, любовни трепети на Фики и Гюлджан (Снимки/Видеa)

1146

Снимка: Виктория Сиракова/ planeta.tv

Сватбата на годината в шоу средите вдигна вчера семейство Стораро. Фики и любимата му Гюлджан си казаха “Да“ пред повече от 600 гости. Залата на хотела, където се проведе тържественото събитие беше пищно украсена в бяло, розово и синьо с много живи цветя.

Младоженците спазиха повечето от традиционните сватбарски обичаи. Фики събра приятели и роднини пред семейната сладкарница в ранния следобед и след като се повеселиха под ритмите на оркестър, отидоха да вземат булката от вече общото им семейно жилище. Макар да живеят заедно, той не беше виждал роклята й предварително и не можеше да скрие сиянието в погледа си при вида на красивата си бъдеща съпруга. Двамата, в присъствието на кумовете си – Галена и Галин, се върнаха пред сладкарницата за още танци и веселби.

Разбира се, не малка част от гостите предпочетоха да дойдат направо в залата. Както беше обявено в поканата, настаняването започна точно в 18 часа, като още при влизането си всеки получи подарък. В 19:30 часа булката, младоженецът, кумовете и шаферките влязоха, предвождани от оркестър. Фики и Гюлджан се врекоха във вечна вярност на изнесена церемония в присъствието на длъжностни лица. Водеща на сватбата беше Станислава Ганчева, а съпругът й Краси Радков се включи с няколко скеча и песни.

Снимка: Фейсбук

След подписването Гюлджан настъпи Фики, но при разчупването на питката той взе по-голямото парче, така че не е ясно кой ще командва в къщата им.

Последва даряването на подаръците. Първи на сцената излязоха Тони Стораро и съпругата му. Човекът глас каза, че освен, че им дават живота си, са им подарили апартамента, в който вече живеят и един автомобил на, както той се изрази “дъщеря му“, защото той снаха не иска, иска дъщеря. Автомобилът си има и мисия – в нея да се вози внукът му. И тук дойде новината на вечерта. Младите влюбени за първи път официално признаха, че очакват мъжка рожба, която ще се появи около рождения ден на Фики – 3 март, и ще носи името на дядо си Тунчер, но ще го наричат като него Тони.

Снимка: Фейсбук

С приключването на тази официална част, в която младоженците минаха да поздравят и да си кажат “Наздраве“ с всички, при което им раздадоха по още един подарък – сувенир ангелче, започна истински концерт на едни от най-големите балкански звезди – Cengiz Kurtoglu, Zafiris Melas, Haktan Canevi, Hakan Altun, а специална изненада беше и най-добрата турска танцьорка на ориенталски танци Didеm.

Сред гостите имаше много от колегите на Фики – Цветелина Янева, Деси Слава, Емилия, Илиян, Кали, DJ Дамян и Ваня, Есил Дюран, Борис Дали, Биляна, Пепи Христозова, Ави Бенеди, оркестър “Орфей“ и музикантите от орк. “Кристали“.

Снимка: Виктория Сиракова/ planeta.tv

Само Славка Калчева изви глас и поздрави новото семейство с няколко хора. Константин не успя да дойде, защото същата вечер снимаше клип с Емануела, но беше изпратил представители – жена му и дъщеря му.